0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240131

Verksamhetsområde

Järnväg

Län

Östergötlands län

Erfaren Signalprojektör till Trafikstyrning Stockholm/Öst – Ta steget mot Sveriges Järnvägsframtid med Sweco!

Är du redo för en spännande resa och vill vara en nyckelspelare i upprustningen av Sveriges järnväg? Då kan detta vara din chans att göra verklig skillnad som en erfaren signalprojektör hos Sweco!

Varför jobba på Sweco?

Sweco, med över 400 medarbetare och en ledande position inom spårburen transportinfrastruktur, expanderar nu sin styrka i Stockholm/Öst-regionen. Vi söker drivna, ansvarsfulla och noggranna signalprojektörer som vill vara med på vår framgångsresa inom främst järnväg och tunnelbana.

Hos oss får du bland mycket annat:

  • En arbetsplats med kollegor som har bred och hög kompetens
  • Möjlighet att delta vid inkopplingar/besiktning av signalanläggningar och roller inom granskning, BPU och TSS-handläggare
  • Balans i livet, med respekt för din tid både på och utanför jobbet
  • Placering i Norrköping, Linköping, Västerås, Stockholm eller Uppsala – vi erbjuder också hybridarbete för flexibilitet

Vi är stolta över att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Här får du en dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi tror att glädje och skratt driver oss framåt, och om du delar den tron kan du vara den rätta kandidaten för oss. Du kommer att vara en del av ett nätverk av professionella tekniker och specialister, där erfarenhetsutbyte och samarbete är en naturlig del.

Den vi söker – är det du?

Vi letar efter dig som vill utvecklas inom signalteknik!

Vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet inom signalprojektering och relevant el-lära-utbildning. Meriterande är goda kunskaper inom ATC, styrsignaler och olika ställverkstyper. Du är en noggrann problemlösare, uttrycker dig väl på svenska och engelska, har god samarbetsförmåga och sätter alltid kunden i fokus.

Anökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakt

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta gruppcheferna Olof Bard (olof.bard@sweco.se) och Anna-Lotta Grundlöv (anna-lotta.grundlov@sweco.se).

Var med på resan mot en framtidens järnväg med oss. Skicka in din ansökan så snart som möjligt och låt oss tillsammans skapa en bättre transportinfrastruktur för Sverige!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.