0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-13

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Västra Götalands län

erfarna Arkitekter till Göteborg

Vi har en positiv syn på vår framtida utveckling och rekryterar nu erfarna arkiktekter som tillsammans med oss vill ta verksamheten mot nya mål.

Vi levererar arkitektur med substans

Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och skapar verklighet av visioner.

 – God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta. Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta.  

Varför jobba hos oss?

Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team med stort engagemang, tekniskt kunnande, formvilja och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Just nu har vi många intressanta projekt på ritbordet, både i Sverige och utomlands. 

Din framtida roll

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du kan arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans i Swecos unika kombination av bredd och spets. Ett nära samarbete med våra övriga Swecodivisioner ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås. Vi är ca 800 Swecomedarbetare i Göteborg, varav vi är cirka 90 personer på arkitektsidan. I Region Väst är vi ca 110 medarbetare som tillhör arkitektdelen.

Som erfaren arkitekt kommer du ansvara för uppdrag och leda ett arbetsteam. Du kommer även medverka i att utveckla våra kundrelationer och vår marknad i samarbete med övriga kollegor på kontoret. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga Swecodivisioner ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad arkitekt och har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet från arbete med gestaltning och projektering. Du har varit uppdragsansvarig alternativt handläggare i projekt och är van att ta ansvar som rollen kräver. 

Vem är du?

Som person är du:

  • Drivande och social, och med ett fokus ut mot marknaden
  • Initiativrik och strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta och behärskar svenska i tal och skrift
  • Affärsinriktad och har kundkontakter samt förmågan att lätt etablera kundkontakter
  • Pedagogisk och vill gärna dela med dig av kunskap
  • Prestigelös
  • Kreativ med god gestaltningsförmåga 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas förre sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rektryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan

Kontakt

Vi du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Regionchef Pernilla Nordén, mail; pernilla.norden@sweco.se.

Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev (max en A4-sida).

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!