0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2022-02-28

Verksamhetsområde

Anläggning

Region

Hallands län

Erfarna Geotekniker sökes till Halmstad och Varberg

Vill du ha kul på jobbet och arbeta nära våra duktiga kollegor i Halland och även samarbeta med geotekniker inom hela Sweco! Kom och var med om att på ett hållbart sätt bygga framtiden från grunden? Välkommen till Sweco och våra geotekniker!

Varför jobba hos oss?

Sweco är en av Sveriges ledande geoteknikkonsulter, vi är idag drygt 300 medarbetare inom Affärsenheten geoteknik och Berg över hela landet, varav 250 är geotekniker.

Swecos geotekniker arbetar lokalt, nationellt men även internationellt. Sweco har ett starkt nationellt och internationellt nätverk med stora möjligheter. Sammanhållningen inom hela landet är fantastisk och vi har en ansvarig Teknikchef som anordnar webinarier, kurser, teknikträffar och som leder innovationsprojekt.

På geoteknikgrupperna har vi en stor spridning när det gäller kompetens, erfarenhet, kön och ålder vilket bidrar till att vi hela tiden har en naturlig kunskapsöverföring mellan våra medarbetare. Dessutom samarbetar vi med geotekniker på såväl nationell som internationell nivå inom företaget vilket gynnar både vår lokala och globala utveckling.

I region Sydväst är vi idag 65 geotekniker, varav 10 geotekniker i Halmstad/Varberg.

Din framtida roll

I rollen som geotekniker kommer du att arbeta i egna uppdrag eller i uppdragsgrupper. Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Du kommer tillsammans med övriga geotekniker att verka inom hela infrastrukturområdet men också inom exploatering av byggnader och i högaktuella utredningar kring klimatanpassningar och hållbarhet. Vi samarbetar med många andra teknikdiscipliner och har även ett väl fungerande nationellt och internationellt samarbete.

Ledarskapet

På Sweco har ledarskapet en central roll och vi tror på frihet under ansvar. När vi mår bra och samarbetar prestigelöst gör vi de bästa prestationerna. Sweco värderar hållbarhet högt och tror att vi tillsammans kan göra stor skillnad i våra geotekniska uppdrag genom att välja den bästa och mest hållbara geotekniska lösningen.

Dina erfarenheter

Vi har flera olika tjänster att erbjuda på vårt kontor i Halmstad och Varberg

  • Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot geoteknik och har minst 5 års erfarenhet som geotekniker.
  • Vi söker dig som är specialist och vill delta i komplicerade utredningar nationellt och internationellt.
  • Vi söker dig som drivs av att vara teknikansvarig i stora uppdrag och uppdragsledare geoteknik.
  • Vi söker dig som arbetar med byggplatsuppföljning.

Vem är du?

På Sweco brinner vi för våra ledord; nyfikenhet, engagemang och ansvar. När vi gemensamt bidrar inom ramen för dessa ord blir det också väldigt inspirerande och roligt att jobba tillsammans och detta ger vår framgång. Vi ser därför att du som person är ansvarstagande, affärsmässig, strukturerad och visar stor initiativförmåga. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat och du har en förmåga att bygga goda relationer.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och ger möjlighet för den sökande att skapa den arbetssituation och de arbetsuppgifter som passar bäst.

Geotekniker:
Vi söker dig som har några års erfarenhet i rollen som geotekniker och nu vill bli en del av våra erfarna geoteknikgrupper.
Som handläggande geotekniker arbetar du i nära samarbete med flera mer erfarna geotekniker. Arbetsuppgifterna innebär bland annat planering av geotekniska undersökningar, analyser, utredningar, projektering av förstärkningsåtgärder samt stabilitets- och sättningsberäkningar och upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Vi arbetar också med byggplatsuppföljning i många projekt.

Uppdragsledare och teknikansvarig Geotekniker med minst 10 års erfarenhet:
I rollen som teknikansvarig och uppdragsledare geoteknik arbetar du självständigt och leder andra geotekniker och samarbetar med flera andra discipliner. Du ansvarar för att geotekniska utredningar håller rätt kvalitet och budget men ansvarar också för samordning och för att samarbetet fungerar i projektgruppen. Du bör ha ledaregenskaper, vara kommunikativ och ha en förmåga att skapa engagemang samt struktur och ordning i projekt.

Specialist:
I rollen som specialist stöttar du andra kollegor och arbetar med såväl granskning, tekniskt stöd i våra komplexa uppdrag och med självständigt arbete i uppdrag.  Du är med och stöttar och blir en viktig person inom Sweco geotekniks utvecklingsarbete mot framtiden.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan och är du intressant kontaktar vi dig. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta:

Tomas Bennet (Gruppchef), 073-051 14 62 ,  tomas.bennet@sweco.se

Anna Karin Tagesson Jons (Regionchef) 073-078 49 63, anna-karin.jons@sweco.se

Varmt välkommen med din ansökan! Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap