0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-13

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Västra Götalands län

Erfarna Landskapsarkitekter till Göteborg

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara samhälle? 

Vi brinner för att skapa god landskapsarkitektur – platser som väcker känslor och ger upplevelser. I stort och smått. Självklart är hållbarhet i alla aspekter i fokus och vi utvecklas ständigt med ny kunskap tillsammans med våra kunder. Vi ser landskapsarkitektens kompetens som avgörande i hållbart stadsbyggande där många discipliner möts. På Sweco jobbar vi tillsammans med en mängd olika professioner och expertområden, allt för att leverera arkitektur laddad med substans! 

Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och skapar verklighet av visioner.

 – God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta. Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta.  

Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär samt i olika skeden. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team med stort engagemang, tekniskt kunnande, formvilja och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Just nu har vi många intressanta projekt på ritbordet, både i Sverige och utomlands, och behöver bli fler. 

Sweco erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande roll med stort ansvar. Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans i Swecos unika kombination av bredd och spets. Ett nära samarbete med våra övriga Swecodivisioner ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås. Vi är ca 800 Swecomedarbetare i Göteborg, varav cirka 90 personer på arkitektsidan. I Region Väst är vi ca 110 medarbetare som tillhör arkitektdelen.

Swecos Studio Stadsbyggnad i Göteborg

I Studio Stadsbyggnad är vi en grupp landskapsarkitekter, planarkitekter, arkitekter och bebyggelse-antikvarier som tillsammans jobbar i en mängd olika spännande och utvecklande uppdrag inom stadsbyggnad och landskapsarkitektur. Tillsammans med kontorets övriga arkitekter, byggnadsingenjörer, visualiserare och ljusdesigners bildar vi kompetenta team med stor bredd. God gestaltning och hållbarhet är vårt fokus och genomsyrar allt vi gör tillsammans med våra kollegor på andra divisioner.

I Göteborg med omnejd har vi många spännande och intressanta uppdrag på gång just nu inom stadsomvandling, stadsutveckling, offentlig plats, vårdmiljöer, bostäder och skolmiljöer. Vi tar fram tidiga gestaltningsförslag som detaljeras och förfinas och för närvarande ligger mycket fokus på projektering. Gestaltningsarbetet pågår kontinuerligt genom uppdragen och som medarbetare får du möjlighet att påverka hur nya miljöer tar form inte minst i Göteborgs centrala delar. 

Din framtida roll

Rollen som uppdragsansvarig landskapsarkitekt innebär ett ansvar att leda och koordinera uppdraget såväl internt som externt med övriga konsulter och med beställaren. 

Dina erfarenheter 

Vi söker dig som:

  • Är utbildad landskapsarkitekt med minst 10 års praktisk erfarenhet från arbete med gestaltning och projektering.
  • Har rollen som uppdragsledare i både små och stora uppdrag och har förmågan att leda och samordna kollegor i breda uppdrag.
  • Har minst ett par års erfarenhet i rollen som uppdragsledande landskapsarkitekt och är van att ta det ansvar som rollen kräver. 

Vi söker också dig som är utbildad landskapsarkitekt och har minst 5 års praktisk erfarenhet från arbete med gestaltning och projektering. Du vill ta rollen som handläggande i mindre uppdrag, men trivs också som medverkande i större uppdrag. 

Vem är du
Som person är du:

  • Drivande och social, och med ett fokus ut mot marknaden
  • Initiativrik och strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta och behärskar svenska i tal och skrift
  • Affärsinriktad och har kundkontakter samt förmågan att lätt etablera kundkontakter
  • Prestigelös
  • Kreativ med god gestaltningsförmåga 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökanden efter avslutas rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan 

Kontakta oss 

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Studiochef Sara Tärk, mail; sara.tark@sweco.se.

Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev (max en A4-sida). 

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!