0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231215

Verksamhetsområde

Digital Services

Län

Västra Götalands län

Geodataexpert för hållbar samhällsutveckling till Göteborg

Är du redo för nästa utmaning?

Vi växer och söker fler engagerade och tekniknördiga geodataexperter. Vi tror att du vill bidra till ett hållbart samhälle genom digitalisering och har ett brinnande intresse för geodata och datadrivna processer. Du gillar kanske även FME och kanske har du jobbat med samordning inom GIS som projektledare. Du tycker mycket om att dela med dig av din kunskap och vill bidra till att Sweco kan leverera hållbara digitala lösningar i teknisk framkant. Vi lägger stor vikt vid att du som person är nyfiken, ansvarstagande och engagerad, vilket är något som kännetecknar din vardag som konsult på Sweco.

Varför jobba hos oss på Sweco Digital Services?
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. IT och digitalisering spelar en oerhört viktig roll i utvecklingen av framtidens smarta och hållbara städer och samhällen. Swecos konsulter inom Digital Services använder data och digitala lösningar i teknisk framkant för att effektivisera och digitalisera samhällsbyggnadsprocessen och transportsektorn. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en miljö som kännetecknas av omväxling på alla plan, med problemlösning i fokus. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar och stor frihet. Vår kultur präglas av öppenhet, starkt driv, tillit, samverkan och en stor dos prestigelöshet. Vi tycker om att jobba tillsammans och att dela med oss av vår kompetens, så att vi hela tiden lär oss av varandra. Vi har helt enkelt väldigt roligt på jobbet!

Din framtida roll
Som geodatexpert hos oss kommer du att jobba med spännande kunduppdrag och nya tekniker i team tillsammans med mycket kompetenta kollegor. Vi jobbar agilt i nära samverkan med våra kunder. Vi tänker hållbarhet i samtliga våra uppdrag och ökar kontinuerligt förmågan att bredda hållbarhetsperspektivet (ekonomiskt, miljömässigt och socialt) i de IT-lösningar vi arbetar med.  I våra kunduppdrag skapar vi exempelvis lösningar för ajourhållning av verksamhetskritiska geodata, datadrivna verksamhetsprocesser i alla samhällsbyggnadens skeden och vi jobbar med att tillgängliggöra, dela och visualisera geodata. 

Ledarskapet
På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett gott ledarskap som stöttar dig i ditt arbete och i din fortsatta utveckling. Ledarskapet på Sweco kännetecknas av ett genuint engagemang för att vi tillsammans ska kunna leverera till våra kunder och samtidigt utvecklas inom våra kompetenser och ha roligt tillsammans.

Vi är två gruppchefer, Katarina och Katarina, som tillsammans leder vår grupp i Göteborg. Du kan läsa mer om vår vardag och tankar kring ledarskapet här: https://www.sweco.se/karriar/mot-vara-medarbetare/katarina-brunosson/

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

• Har högskole- eller universitetsexamen
• Har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet

Har teknisk kompetens inom några av följande områden:

 • ArcGIS, ArcGIS Online, ESRI JavaScript API
 • QGIS
 • QGIS Server
 • SQL Server, PostgreSQL (PostGIS), Oracle
 • GeoServer
 • FME Desktop, FME Server
 • CityGML
 • Visualisering, 3D data
 • Phyton eller annat programmeringsspråk
 • Fjärranalys
 • Rasterdata, Lidardata
 • Machine Learning, AI
 •  

Ansökan
Intervjuer och rekrytering sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten och vill veta hur vi jobbar i vårt team i Göteborg? Kontakta (utan att bifoga CV med anledning av GDPR):

Gruppchef Katarina Brunosson, katarina.brunosson@sweco.se
Gruppchef Katarina Lindholm, katarina.lindholm@sweco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.