0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-13

Verksamhetsområde

Anläggning

Region

Västerbottens län

Geotekniker till Skellefteå

Vill du vara med och på ett hållbart sätt bygga framtiden i Skellefteå (från grunden)? Välkommen till Sweco geoteknik!

Varför jobba hos oss?
Det händer enormt mycket spännande i Västerbotten just nu och Sweco är delaktig i många av dessa projekt. I Sweco Region Nord som sträcker sig över Norr- och Västerbotten finns en geoteknisk avdelning med allt från geotekniker till fältgeotekniker som vill fortsätta utvecklas med dig. Den geotekniska avdelningens förmåga att ta fram det bästa teamet för att lösa våra kunders frågor är stor och vi vill genom dig bli ännu bättre. Vi har en mix av manliga och kvinnliga geotekniker vilket vi tycker ger oss en skön dynamik. Vi ser positivt på livslångt lärande och genom intern och extern vidareutbildning så sätter enbart individen begränsningar i hur långt vi kan komma tillsammans.

Vårt och ditt mål ska vara att jobba för den geotekniska avdelningen och vårt teknikområdes projekt lokalt såväl som nationellt/internationellt för att på bästa sätt lösa geotekniska frågeställningar, att arbeta tillsammans finns i Swecos DNA.

Din framtida roll
Som geotekniker på Sweco kommer du att:

  • arbeta med geotekniska utredningar, förstudier och upphandlingar, projektering
  • hjälpa våra kunder med allt inom geoteknik
  • utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag
  • ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Ledarskapet
“På Sweco har ledarskapet en central roll och jag tror på frihet under ansvar, mår vi bra och samarbetar prestigelöst gör vi de bästa prestationerna. Sweco värderar hållbarhet högt och jag tror vi kan göra stor skillnad genom våra geotekniska uppdrag.

Jag är mycket intresserad av geoteknik, det är vi alla som arbetar på avdelningen. Engagemang och intresse är några av de viktigaste egenskaperna hos de jag vill jobba med, samt en vilja att alltid lära sig mer – som geotekniker blir man aldrig fullärd. ” -Andreas Berglund, Gruppchef

Dina erfarenheter
Vi söker dig som tidigare har arbetat som geotekniker och som nu eller i framtiden vill leda geotekniska uppdrag. Vill du, eller har du, arbetat med kundmöten är det meriterande. Vi ser även att du har en universitetsexamen inom Väg och vatten eller motsvarande för högskoleingenjör.

Vem är du?
Personliga egenskaper jämte utbildning är viktiga och vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan och är du intressant kontaktar vi dig. Alla får en återkoppling om de gått vidare i processen. Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss
Andreas Berglund, gruppchef, andreas.k.berglund@sweco.se
Fredrik Johansson, geotekniker Umeå, fredrik.h.johansson@sweco.se
Simon Gustafsson, geotekniker Skellefteå, simon.gustafsson@sweco.se

#LI-RT