0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-10-31

Verksamhetsområde

Anläggning

Region

Stockholms län

Gruppchef Bergteknik till Sweco i Stockholm

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små projekt inom infrastruktur, bygg, fastighet och industri. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Har du kunskap och erfarenhet inom berg, drivs av att utveckla medarbetare och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan ditt nästa jobb finnas på Sweco!
Vi söker en gruppchef inom teknikområde Bergteknik.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en modern organisation med ett decentraliserat ansvar och kundnära arbete där affärsmässighet och utveckling är viktiga ledord. Vi arbetar med många stora samhällsbyggnadsuppdrag såsom Utbyggnaden av Stockholms tunnelbana, Henriksdals reningsverk, Västlänken och Hybrit. Våra kunder är både offentliga beställare och privata aktörer, i och utanför Sverige.

Sweco arbetar aktivt med digitalisering och teknikutveckling genom att vi arbetar integrerat mellan linjen och vår Teknik- och Utvecklingsorganisation. På så sätt utvecklas våra arbetsmetoder och affärer. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete mellan kollegor är en naturlig del.

Hos oss kan du arbeta med de mest komplexa projekten och de kunnigaste medarbetarna i en utvecklingsorienterad organisation där ledarskapet har en fundamental roll.

Beroende på din bakgrund utformar vi tillsammans en personlig utvecklingsplan för att du på bästa sätt ska växa i rollen.

Arbetsuppgifter
Som gruppchef har du personal- och resultatansvar för gruppen, ansvar för medarbetare på kontoret i Stockholm samt för din kundgrupp inom Bergteknik. Du ingår i regionens ledningsgrupp tillsammans med dina gruppchefskollegor och rapporterar till regionchefen. Regionen har fyra grupper inom Bergteknik där samarbete med nuvarande gruppchefer blir en viktig del i ditt arbete.

Ditt viktigaste fokus blir:

  • Utveckla vår affär, verksamhet och kundrelationer
  • Skapa tillväxt genom att utveckla personalen, rekrytera nya medarbetare och internationella samarbeten
  • Motivera, inspirera och coacha dina medarbetare
  • Arbeta i uppdrag som specialist eller i ledande roller

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och minst fem års erfarenhet och kompetens inom berg. Du har jobbat i en ledande roll som exempelvis projektledare/uppdragsledare eller chef med personalansvar.

Meriterande om du har ett kontaktnät inom branschen eller erfarenhet av att arbetat internationellt.

Vem är du?
Du trivs i en bred roll med fokus på utveckling av personal, teknik och affärer. Det är viktigt att du i din chefsroll är lyhörd och coachande. För att trivas i denna roll ser vi att du har en stark initiativförmåga och viljan att tillsammans med dina gruppchefskollegor driva ditt team och enhetens arbete mot uppsatta mål.

Du är en affärsmässig, nyfiken person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du är en god kommunikatör och trivs i dialogen med kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Ledarskapet
Varför jobba med mig? Som ledare och chef är jag organiserad, positiv och driven. Jag inspireras av människor som trivs och vill verka i föränderlig organisation. Mitt ledarskap bygger på frihet under ansvar och att vi är ett team som verkar mot gemensamma mål. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling.  Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.
Regionchef Peter Sjöde

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen?  Välkommen att kontakta Regionchef Peter Sjöde +46 (0) 70 436 59 67 eller Jacob Linusson på HR +46(0)72-5466552.

Ansökan 
Sista ansökningsdag är den 31:a oktober. Urval och intervjuer sker löpande så vi uppmanar dig att söka direkt.

Välkommen med din ansökan!
#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.