0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20211211

Verksamhetsområde

Anläggning

Region

Stockholms län

Gruppchef inom Geoteknik till Sweco i Stockholm

Gillar du att träffa kunder, utveckla medarbetare och har erfarenhet från Geoteknik? Nu söker vi en ledare till vår grupp inom Geoteknik Handläggning till Stockholm som vill fortsätta utveckla gruppens medarbetare och affärer.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en modern och dynamisk organisation med ett decentraliserat ansvar och kundfokuserat arbete där affärsmässighet och utveckling är viktiga ledord. Hos oss får du arbeta med både de största och mest komplexa projekten i samhället till mindre och lokala uppdrag med flera av Sveriges mest framstående specialister i en utvecklingsorienterad organisation där ledarskapet har en fundamental roll. Exempel på uppdrag vi arbetar med är Trafikplats Solgård i projekt Tvärförbindelse Södertörn, utvecklingen av Sturegallerian och utbyggnaden av tunnelbanan till Nacka. Våra kunder är både offentliga beställare och privata aktörer, i och utanför Sverige.

Sweco arbetar aktivt med och investerar mycket i teknisk utveckling vilket görs integrerat med vår Teknikorganisation, för att utveckla våra arbetsmetoder och affärer. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete mellan kollegor är en naturlig del.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef har du ansvar för personal, kunder och affärer samt ekonomiskt resultat för din grupp inom Geoteknik Handläggning. Du ingår i regionens ledningsgrupp tillsammans med dina gruppchefskollegor och rapporterar till regionchefen.

Arbetsuppgifterna omfattar

  • Utveckla vår affär, verksamhet och kundrelationer.
  • Skapa tillväxt genom att utveckla personalen, rekrytera nya medarbetare och internationella samarbeten.
  • Motivera, inspirera och coacha dina medarbetare.
  • Arbeta i uppdrag som specialist eller i ledande roller.

Från Regionchefen

Som ledare är jag strukturerad, engagerad och målinriktad. Jag inspireras av människor som trivs och vill leda i förändring. Jag vill i mitt ledarskap ge varje person stor frihet att lösa sitt arbete på bästa sätt och att vi tillsammans verkar mot gemensamma mål.

Jag är övertygad om individers potential och stora möjligheter med rätt miljö och sammanhang. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och en del av min roll är att vara en ledare som stöttar dig och din utveckling, för både din personliga, gruppens och hela verksamhetens bästa.

Jag vill att vår verksamhet fokuserar på att fortsätta utveckla kundrelationer och medarbetare. Jag har ett stort personligt engagemang för hållbarhet och vill att det även får komma till nytta i mitt arbete. Jag har arbetat på Sweco i 13 år och stortrivs på detta fantastiska företag. Vår förmåga att ge ansvar, tillvarata talanger och utveckla medarbetare är inspirerande och en härlig miljö att arbeta i, som jag hoppas du vill bli en del av. Varmt välkommen med din ansökan!

//Henrik Wenngren, Regionchef Geoteknik Stockholm/Öst

Formella krav

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot samhällsbyggnad eller motsvarande.
  • Fem års erfarenhet inom geoteknik.
  • Erfarenhet från ledande roller såsom chef eller projekt- och uppdragsledare.

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet som konsult, entreprenör eller beställare med ett kontaktnät inom branschen.
  • Erfarenhet från internationella samarbeten.
  • Vana från att leda i förändring, utveckla kundrelationer eller arbete med hållbarhet och klimatförändring.

Personliga egenskaper

I rollen som gruppchef söker vi dig som vill jobba i en bred roll där du får ha fokus på utveckling av personal, teknik och affärer. Det är viktigt att du i din chefsroll är lyhörd och coachande. För att trivas i denna roll ser vi att du har en stark initiativförmåga och viljan att tillsammans med dina gruppchefskollegor driva ditt teams och regionens arbete mot uppsatta mål framåt. Du är en affärsmässig, nyfiken person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du är en god kommunikatör och trivs i dialogen med kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Beroende på din bakgrund utformar vi tillsammans en personlig utvecklingsplan för att du på bästa sätt ska växa i rollen. Både för att kunna utveckla personalen och gruppens affärer samt din personliga utveckling. 

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du får möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.
 
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! #LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap