0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20220130

Verksamhetsområde

Projektledning

Region

Västra Götalands län

Gruppchef Management, bygg & fastighet

Är projektledning, ledarskap, och kundrelationer synonyma med dina intresseområden och kompetenser?

Vår kultur i regionen präglas av nyfikenhet, hållbarhet, utveckling, ansvarstagande och en stark samarbetsanda. Vår samlade kompetens möjliggör att vi kan hitta lösningar till olika utmaningar som uppstår i våra projekt.

Vi leder många spännande och omfattande projekt där vi hittar vår samlade styrka i våra olikheter i bakgrund och kompetens. Ett bra ledarskap genom våra Gruppchefer är grunden till att vi lyckas och utvecklas, både som individer och verksamhet.

Om regionen
Regionen består av ca 60 medarbetare i Göteborg, Halmstad, Karlstad och Örebro. Som Gruppchef blir du en del av vår regionledningsgrupp där vi samarbetar nära kring anbud, resursfrågor, affärer och rekrytering men också formar vår strategiska affärsplan.

Våra uppdrag spänner från mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader. Vår ambition är att erbjuda branschens bästa expertis, från tidiga skeden till förvaltning.  I regionen finns gedigen kompetens inom projektledning, projekteringsledning, byggledning, hållbarhet, besiktning, kalkyl samt fastighetsutveckling.

Din kommande roll
Vi söker nu en ledare till vår grupp Projektutveckling i Göteborg med fokus på projektutveckling, projekteringsledning och hållbarhet. Ditt uppdrag blir att leda åtta medarbetare med gedigen kompetens inom projektledning och en stor samlad erfarenhet av bygg och fastighetsprojekt. Gruppen jobbar främst direkt mot kundens projektorganisation där vi har långsiktiga samarbeten med både offentliga och privata kunder.

Som Gruppchef har du fullt personal- och resultatansvar. Genom rekrytering, fokus på affärer och medarbetarutveckling bidrar du till att vi är en attraktiv arbetsgivare och vår regions tillväxt.  Du jobbar också i projekt tillsammans med våra kunder.

Vi söker en relationsskapande och affärsmässig ledare
Vi söker en relationsskapande ledare som involverar, engagerar och utvecklar andra. Du har förmågan att bygga relationer, bygga starka team och kan visa hur ditt ledarskap har gjort skillnad i tidigare roller. Du är affärsmässig och har god förståelse för våra kunders verksamhet.

Du har minst 10 års erfarenhet av en ledande befattning, som projektledare eller chef, i bygg- och fastighetsbranschen. Erfarenhet från projekteringsledning och konsultrollen är meriterande, men inget krav. Du har en utbildningsbakgrund som Högskole-/Civilingenjör eller motsvarande.

Ledarskapet
Varför jobba med mig?
”Som ledare är jag coachande, strukturerad och driven. Jag inspireras av människor som värderar teamarbete högt och som genom att samla olika kompetenser är nyskapande. På Sweco är Hållbarhet i arbetslivet mycket viktigt och min roll är att stötta dig och din utveckling. Jag tror på individens förmåga att komma långt genom engagerat arbete. ” Regionchef Ulrika Rånge

Ansökan
Varje dag gör vi vårt bästa och vi gör skillnad för varandra, för våra kunder och för samhället.

Vill du också göra skillnad – sök!

Vi vill be om din ansökan snarast möjligt, sista ansökningsdag är den 30:e januari men vi vill be om din ansökan direkt då urval genomförs löpande.

Kontaktperson:Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Linusson på Sweco HR-avdelning Tel nr +46 725466552 eller regionchef Ulrika Rånge +46 (0)73 942 09 18

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap