0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-08-08

Verksamhetsområde

Installation

Region

Jönköpings län

Handläggare inom EL/Tele till Jönköping

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. Just nu söker vi handläggare EL/Tele till vårt kontor i Jönköping. Jönköpingskontoret består av ca 140 medarbetare. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor.

Varför jobba hos oss?
I vår enhet får du jobba tillsammans med 7st mycket kompetenta uppdragsledare, specialister och konstruktörer som tillsammans jobbar tätt med våra kunder primärt inom bygg och installation. Vi arbetar ofta i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter. Vi ser till att våra medarbetare har möjlighet att utveckla sitt sätt att arbeta genom bland annat återkommande erfarenhetsåterföring och utbildning och inom andra kompetensområden.

Din kommande roll
Som handläggare inom El/Tele kommer du arbeta i nära samarbete med uppdragsledare, självständigt driva projektering inom ett teknikområde och handleda underliggande konstruktörer. Du kommer även att ansvara för ekonomi och kvalitet för din disciplin samt utveckla egna kundrelationer.

Tanken är att du ska vidareutvecklas i denna roll och i framtiden kunna gå vidare mot tjänster som uppdragsledare alternativt teknisk specialist.

Dina erfarenheter
Vi tror att du som söker:

  • Har relevant teknisk utbildning.
  • Har minst 4 års erfarenhet av El/Tele-projektering i konsultbranschen eller arbetat med byggledning inom El/Tele och känner att det är dags att ta nästa steg i din karriär.
  • Arbetar på ett strukturerat ansvarsfullt sätt med fokus på tid, kostnad och kvalité samt är van att ta beslut och att prioritera.
  • Har intresse och förmåga att delta inom eller att leda en projektgrupp i större projekt eller arbeta självständigt i mindre projekt.
  • Är nyfiken och lyhörd för kundens behov.
  • Har lätt för att samarbeta på ett prestigelöst sätt, är engagerad, har lätt att kommunicera och är utåtriktad.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 8 augusti 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-RT