0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240430

Verksamhetsområde

Byggkonstruktion

Län

Stockholms län

Högskoleingenjör / civilingenjör med erfarenhet från komplexa byggprojekt – Stockholm

Vill du utvecklas med oss och arbeta i en grupp som har specialkompetens inom byggnadsekonomi och upphandlingsfrågor? 

Gruppen arbetar med byggadministrativa frågor integrerat i Sweco´s projekteringsuppdrag. Uppdragen innebär ofta en helhetslösning där gruppen tar hand om allt från tidiga kalkyler, upprättande av administrativa föreskrifter, byggtekniska beskrivningar och kostnadsregleringar. Genom bredden i erfarenheten och kapaciteten från hela Sweco och genom ett långvarigt engagemang med kunderna, har vi byggt upp erfarenhet som sträcker sig över hela projekten. Utgångspunkten är alltid att uppfylla kundens behov på ett optimalt sätt utifrån projektets förutsättningar.

Varför jobba hos oss?

Hos oss kommer du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. 

På Sweco strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Ledarskapet på Sweco är därför en viktig del av din utveckling och bygger på balansen mellan utmaning och stöd. Genom att lära oss av misstag och vara öppna för förändring kan vi tillsammans framtidssäkra vår verksamhet och göra verklig skillnad för vårt samhälle. Vi strävar efter att finnas där för dig, så att du kan vara ditt bästa jag på jobbet och för våra kunder. Vill du vara med på vår resa? 

Din framtida roll

Gruppen arbetar med

 • Kostnadskalkyler (ofta i tidiga skeden)
 • Upprättande av
  • Administrativa föreskrifter
  • Byggbeskrivningar baserade på AMA
  • Mängdförteckningar
 • Upphandlingsstöd och anbudsutvärderingar
 • Ekonomiuppföljning, kostnadsreglering
 • BAS P
 • Kontrollansvarig PBL

Du är intresserad av att arbeta med kostnadskalkyler och byggbeskrivningar baserade på AMA samt övriga ovanstående områden.

Den vi söker – är det du?

Nu söker vi dig som är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot byggteknik, och har minst 3 års erfarenhet från arbete med komplexa byggprojekt. 

Vi tror att du som person har god kommunikationsförmåga och tycker om att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med att skapa nätverk internt och externt och har ett affärsmässigt tänk.

Då våra uppdrag ofta har kort framförhållning så det är bra om du trivs i en roll där du på ett professionellt och representativt sätt klarar av stressiga situationer och har förmåga att prioritera.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2024-04-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta gruppchef Nina Hagdahl.

nina.hagdahl@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se