0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231214

Verksamhetsområde

Skydd & Säkerhet

Län

Skåne län

Junior brand- och/eller riskingenjör till Malmö

Swecos ingenjörer inom Brand och Riskhantering har en unik position på marknaden och söker nu förstärkning för att kunna hantera fler ambitiösa, innovativa och komplexa projekt.

Vi söker dig som arbetat 1-2 år, är nyexaminerad eller som kommer ta examen inom kort och som vill vara med och utveckla och utvecklas tillsammans i vårt stora härliga gäng av Brand-och riskingenjörer i Malmö.

Varför jobba hos oss?
På Sweco Brand- och Riskteknik får du chansen att jobba med några av branschens ledande experter, projektledare och projektörer inom Brand och Riskhantering. Totalt är Sweco Brand- och Riskteknik cirka 50 konsulter och vi finns på 10 kontor placerade från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans med kompetenta och drivna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt finns det inget projekt vi inte kan åta oss.

I regionen har vi en bra blandning av erfarna och juniora brand- och riskkonsulter som tar stolthet i sin gruppkänsla, uppdragsvariation och innovation. Vi lägger ett stort fokus på det sociala och utveckling av såväl affär som oss själva.  Vår kultur är i grunden baserad på frihet under ansvar, men med stort ansvar kommer också mycket stöd. Att som uppdragsledare och linjechef finnas nära i ledarskapet är nyckeln till vår framgång. Kulturen hos oss är att vi hjälper varandra och skapar tillsammans, detta gör att du har möjlighet att snabbt komma in i arbetet och i gruppen.

Vi ger dig möjligheten att jobba i de största och mest utmanande projekten, med allt från offshoreanläggningar och vätgasöar, till vätgasanpassning av fordonsindustrin, till utvecklingsanläggningar av ny teknik såsom grön stålproduktion, syntetiskt flygbränsle och e-metanol. Är det nytt, stort och innovativt så kan du räkna med att vi är på bollen!

Din framtida roll
Hos oss har du alla möjligheter att skapa dig ett namn i branschen samtidigt som du får arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Rollen som Brand- och/eller Riskkonsult innebär ett fokus på samverkan, ledarskap och teknisk kompetens. Tillsammans med effektiva och energigivande handläggare kommer du att driva nya affärer och teknikutveckling både inom externa och interna projekt.

Rollen som Brand- och/eller Riskkonsult hos Sweco erbjuder stor frihet och påverkan av arbetsuppgifter, är du nyfiken och engagerad så finns alla möjligheter att sätta din egen plan för utveckling och framtida arbetsroll. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.  

Ledarskapet

Som ledare är jag tillgänglig, närvarande och projektnära. Jag inspireras av att utveckla, utvecklas och och samarbeta med människor som gärna tar egna initiativ, har en framåtlutad positiv inställning och vill ha roligt på jobbet. Utöver att leda gruppen i Malmö är jag även engagerad i vår nationella regions affärsutveckling, något som också speglas i gruppens engagemang, förmåga och vilja att testa nytt och utvecklas inom uppdragen.

Jag tror på teamwork och att styrkan i vårt arbete ligger i samverkan, mellan kollegor i din direkta närhet och med kollegor som finns tillgängliga runt om i landet. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din personliga utveckling genom att vara närvarande och förstå dig och dina mål. Jag tror på ett kommunikativt ledarskap för att driva mot gruppens ambitioner och mål, där stort fokus ligger individens utveckling och bidrag.

Gruppchef Alexander Lauge Pedersen

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har utbildning som Brandingenjör och/eller Civilingenjör i riskhantering, eller motsvarande
  • Är flytande i svenska, både tal och skrift
  • Har en hög nivå av engelska, både i tal och skrift

Vem är du?

Som person är du självgående och problemlösande. Du drivs av att känna ansvar för dina uppgifter och att hitta flexibla lösningar till dina kunder. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i grupp. Du brinner för Brand- och riskteknik och tycker att det är viktigt att ha kul på arbetsplatsen tillsammans med dina kollegor!

Är detta du?

Då ser vi fram emot att höra mer och få tillfälle att berätta om vad Sweco har att erbjuda

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen?

Välkommen att kontakta Alexander Lauge Pedersen, alexander.laugepedersen@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.