0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231231

Verksamhetsområde

Järnväg

Län

Flertalet län

Junior uppdragsledare inom järnväg, trafikstyrning – flexibel placeringsort

Vill du vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Genom att arbeta hos oss kommer du att jobba med några av de mest intressanta och komplexa järnvägsuppdragen i Sverige. Är du intresserad av både ledarskap och teknik? Då är rollen som uppdragsledare på affärsenhet järnväg för dig. Här får du möjligheten att kombinera dessa två områden.

Placeringsort är på något av våra kontor i regionen – t ex Göteborg, Varberg, Helsingborg eller Malmö.

Varför jobba hos oss?
Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor och chefer. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Du kommer att tillhöra vår region Trafikstyrning Syd/väst, och vi är ca 65 konsulter med kontor i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Växjö, Nässjö, Göteborg, Varberg, Halmstad och Karlstad.

Din framtida roll
Inom region Trafikstyrning Syd/Väst kommer du att tillhöra en grupp som heter ledning och styrning och som består av 7 st uppdragsledare, både juniora och seniora. Här har du som uppdragsledare möjlighet att arbeta med små, medelstora och stora uppdrag. Uppdragen omfattar hela eller delar av processen från tidiga skeden med utredningar och systemhandlingar till senare skeden med förfrågningsunderlag/bygghandlingar och därefter även besiktningsuppdrag.

Som uppdragsledare inom Trafikstyrning kommer du exempelvis att:

  • Planera och följa upp arbetet i uppdraget
  • Leda och fördela arbetet inom uppdragsorganisationen
  • Utveckla kundrelationer och sälja in nya uppdrag

På Sweco strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Ledarskapet på Sweco är därför en viktig del av din utveckling och bygger på balansen mellan utmaning och stöd. Genom att lära oss av misstag och vara öppna för förändring kan vi tillsammans framtidssäkra vår verksamhet och göra verklig skillnad för vårt samhälle. Vi strävar efter att finnas där för dig, så att du kan vara ditt bästa jag på jobbet och för våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har

  • relevant utbildning högskola/universitet/YH alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
  • goda ledaregenskaper och en god kommunikativ förmåga
  • förmågan att vara lyhörd, lyssna på och rådgöra med andra
  • förmågan att fatta tydliga beslut och driva saker i mål

Det är extra bra men inget krav om du har arbetat som uppdragsledare/projektledare några år.

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-12-31. Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen?
Välkommen att kontakta Magnus Fransson, 076-855 87 97, magnus.fransson2@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.