0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240718

Verksamhetsområde

Järnväg

Län

Stockholms län

Kapacitetsanalytiker tågtrafik till Stockholm

Vi är ett starkt team inom tågtrafik som brinner för hållbar samhällsutveckling och hur transportsystemet kan utvecklas och förbättras i en hållbar riktning. Våra kunder är Trafikverket, SLL, Regioner samt tågtrafikoperatörer. Vi vill fortsätta växa och utvecklas, därför behöver vi bli fler. Vi söker nu en erfaren kapacitetsanalytiker till Swecos kontor i Stockholm.

Din kommande roll
Du kommer arbeta med utrednings- och planeringsfrågor kopplat till tågtrafik och infrastruktur. Du kommer snabbt att slussas ut i skarpa projekt och få direkt kundkontakt och eget ansvar för det levererade resultatet, givetvis med allt tänkbart stöd från dina kollegor.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter inom tågtrafikområdet, en kreativ miljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco.

Dina erfarenheter
Vi vill att du har djup förståelse av trafik- och kapacitetsanalyser inom järnväg. Du är förmodligen civilingenjör, samhällsplanerare eller har annan relevant högskoleutbildning. Du har praktisk erfarenhet av machine learning och AI. Vi sätter även stort värde i erfarenhet av simuleringsverktygen Railsys.

Om dig
Du är mycket bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och/eller engelska samt har en vilja att utveckla din kompetens och ditt kontaktnät, oavsett hur många år du har arbetat. Du bör vara en driven person med engagemang och ansvarskänsla, både i relation med kund och med kollegor i olika projektkonstellationer.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär, vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga, både internt och externt. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete.

Välkommen med din ansökan!

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där du är omgiven av kollegor med hög kompetens inom bland annat kollektivtrafik, trafikanalys, landskapsarkitektur och vägprojektering. Du kommer arbeta direkt mot beställare med egna uppdrag, men också i större, sammansatta, konsultgrupper. Vill du utvecklas tillsammans med våra experter och dela med dig av din kunskap till våra juniorer är du den person vi söker.

Ansökan och kontakt
Du ansöker med CV och personligt brev via vår hemsida. Vi kallar till intervju och rekryterar löpande.

Vid frågor om rollen kontakta Peter Dumky; peter.dumky@sweco.se

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se