0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240114

Verksamhetsområde

Digital Services

Län

Stockholms län

Koda världen bättre – Fullstackutvecklare till Stockholm / Uppsala

Vill du koda något som gör skillnad på riktigt? Vi planerar och utvecklar samhällen så att de blir mer hållbara, bättre och smarta för både oss och kommande generationer. Vi jobbar i uppdrag med allt från rengöring av vatten, energiprojekt i Afrika, till att vi räddar liv genom att förebygga viltolyckor och bevarar biologisk mångfald. Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla framtidens samhällen med oss! 

Vilka är vi?


Vi är 350 personer med teknisk kompetens och som brinner för innovativa lösningar. Vi är utvecklare, UX:are, BIM:are, data- och informationssamordnare, geodataexperter, GIS:are, FME-experter, informationssäkerhetsspecialister, IT-projektledare och andra tekniska specialister och ledare. Tillsammans utgör vi Digital Services, som är en del utav Sweco, som har 50 kontor landet över. Vi har därmed stora interna nätverk där vi delar erfarenheter och kompetens mellan kontor och även över landsgränser. Varje kontor har sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans!

I Stockholm är vårt kontor placerat med vacker utsikt över Kungsholmen och även i Uppsala sitter vi centralt placerat i en fin och härlig kontorsmiljö. Du kan även i rollen arbeta en del på distans om du vill. 

Vårt företag

Som företag satsar vi på ett ständigt lärande med bra kompetensutveckling och interna utvecklingsmöjligheter. Vi är en flexibel arbetsplats som värderar att må bra på jobbet med en sund balans mellan arbete och fritid. Som företag arbetar vi aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Din framtida roll


Som utvecklare hos oss kan du i hög grad själv styra dina dagar gällande både arbetstid och fysisk plats. Vi arbetar i stöttande team där vi vill ta vara på just dina kompetenser och styrkor. Vi vill att du ska arbeta kreativt och innovativt med det som intresserar dig och vi arbetar i många olika spännande uppdrag. Vår målsättning är att du själv ska kunna påverka vilka uppdrag du vill arbeta i. Därmed kan du arbeta med många olika tekniker, språk och ramverk. Detta gör du självklart med stöd från kompetenta kollegor där vi lägger stor vikt vid att du får lära dig allt du behöver för tjänsten och för din fortsatta utveckling.

Som fullstackutvecklare hos oss får du koda komplexa system och lösningar åt våra kunder. De databaser vi oftast integrerar mot är  PostgreSQL och SQL Server, m.fl. Vi jobbar ofta agilt och arbetar nära våra kunder med högt fokus på konkreta lösningar i linje med deras behov. I många av våra uppdrag kommer du både vara involverad kring backend-utvecklingen och arbeta på frontend. 

Dina erfarenheter och kunskaper


Du har troligtvis följande;

  • Relevant utbildning från universitet eller yrkeshögskola 
  • Minst 3 års erfarenhet av backend- och frontendutveckling
  • Goda kunskaper i Javascript och Node.js
  • God vana att arbeta mot olika typer av databaser
  • Kunskap i React, TypeScript, Angular eller liknande ramverk
  • Kan göra dig förstådd i tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du har

  • Arbetat i AWS eller Azure 
  • Kunskap i andra språk och ramverk 

För att passa i denna roll tror vi att du är en problemlösare som är engagerad i ditt arbete och nyfiken på att lära dig nytt. Du kan både arbeta självständigt och i team. För rollen så behöver du också vara kommunikativ och värdera kontakten med kunder. 

Ansökan


Vi går igenom samtliga ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Daniela Sandell, Gruppchef
daniela.sandell@sweco.se  

Anton Sandström, Gruppchef
anton.sandstrom@sweco.se

För våra rekryteringar så undanbes kontakt av externa leverantörer.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.