0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-09-30

Verksamhetsområde

Installation

Region

Västerbottens län

Konstruktör och Teknikansvarig / Uppdragsledare inom Sprinkler, Umeå

Vill du arbeta inom installationsområdet på Sweco för ett mer hållbart och säkert samhälle? Vi söker nu en erfaren konstruktör och en teknikansvarig/uppdragsledare med Sprinklerkompetens till något av våra kontor i Norrland. 

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi har flexibla arbetsplatser för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att arbeta i nära samarbete med divisionens alla Sprinklerprojektörer som idag finns på våra kontor från Malmö i söder till Umeå i norr. Sprinklernätverket inom Sweco är aktivt och bidrar starkt till att driva utvecklingen framåt inom teknikområdet.

Din framtida roll

Vi ser att kundernas efterfrågan på obunden sprinklerexpertis ökar och vi behöver blir fler. Vi söker därför 2 nya kollegor inom Sprinkler till våra kontor i Norrland.

För konstruktörsrollen är det i första hand en placering i Östersund eller Umeå som är aktuellt. För rollen som teknikansvarig/uppdragsledare kan din placering vara på något av våra kontor i Kiruna, Gällivare, Boden, Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, eller Falun.

Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med 17 500 medarbetare över hela världen. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Dina erfarenheter

För konstruktörsrollen söker vi dig som:

  • har relevant teknisk utbildning och erfarenhet från minst 3 års arbete med Sprinklerprojektering som konsult eller liknande arbetsuppgifter som entreprenör.

För teknikansvarig-/uppdragsledarrollen söker vi dig som:

  • har relevant teknisk utbildning och erfarenhet från minst 5 års arbete med Sprinklerprojektering som konsult eller liknande arbetsuppgifter som entreprenör.
  • har erfarenhet av att arbeta med och utveckla kundrelationer samt att leda andra i arbete.

För bägge rollerna tror vi att du brinner för tekniken och samhällsbyggnadsfrågor i sin helhet och att du som person gärna vill vara en del av en gruppering som ligger i branschens framkant med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser det som meriterande att ha erfarenhet från den lokala marknaden. Du har goda kunskaper inom MagiCAD alternativt Revit och Office-paketet. B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är ett krav.

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta. 

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. 

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta:

Regionchef Birger Mäki 070-680 14 92

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!

#LI-RT