0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231203

Verksamhetsområde

Energiproduktion och dammar

Län

Stockholms län

Konsult i energisystemmodellering

Vill du vara med och bidra med kunskap och kompetens i den stora transformeringen energibranschen står inför? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Energisystemet är mitt i en transformation – inte minst så kommer elsystemet att med mer introduktion av vätgas blir ett mer integrerat energisystem. Detta leder till ett ökat behov från kunder att förstå implikationer på energisystemet och därför behöver vi förstärka vårt team som arbetar med energisystemmodellering inom Energy Markets.

Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt internationella nätverk med medarbetare över hela världen. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i.

Din framtida roll

Som konsult inom energisystemmodellering kommer du exempelvis att arbeta med att utveckla och använda modeller för att simulera och analysera energisystem. Du kommer att hjälpa våra kunder med kvantitativa och kvalitativa analyser och scenarier samt simulera effekterna av ett mer integrerat energisystem samt konsekvenser för policys och regelverk.

På Sweco strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Ledarskapet på Sweco är därför en viktig del av din utveckling och bygger på balansen mellan utmaning och stöd. Genom att lära oss av misstag och vara öppna för förändring kan vi tillsammans framtidssäkra vår verksamhet och göra verklig skillnad för vårt samhälle. Vi strävar efter att finnas där för dig, så att du kan vara ditt bästa jag på jobbet och för våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har

  • relevant utbildning högskola/universitet
  • kunskap inom modellering och kvantitativa analyser
  • förmåga och intresse av kvalitativa analyser och hög förmåga att strukturera, analysera och presentera kvantitativa och kvalitativa data för olika typer av mottagare

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av linjär programmering och optimering.

Du är en nyfiken och driven person som är intresserad av energisystemmodellering och vill kunna utveckla en affär i en bransch som växer. Du är prestigelös och en lagspelare som vill vara del i ett team med några av bästa på området.

På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Intresserad? Här kan du läsa mer om vad Sweco bidrar: Länk till Swecos externa sida

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-12-03. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Catarina Naucler chef Energy Markets catarina.naucler@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.