0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-11-30

Verksamhetsområde

Installation

Region

Västra Götalands län

Konsult inom VVS riktad mot kommersiella fastigheter och träkonstruktioner till Göteborg

Vill du hjälpa våra kunder till en hållbar omställning?
Är du intresserad av VVS- och installationsteknik och skapa de bästa lösningarna för kunderna?
Har du dokumenterad erfarenhet från kommersiella fastighet och/eller installationer i träkonstruktioner.
Är du redo för anta utmaningen? Då är du den Swecos installationskonsulter i Göteborg söker!

Varför jobba hos oss?

I vår installationsgrupp får du jobba tillsammans med 11 st kompententa medarbetare, såväl uppdragsledare, konstruktörer och specialister inom VVS. Du kommer få en roll som uppdragsledare och teknisk ansvarig inom VVS med ansvar för uppdrag och kundkontakter inom kommersiella fastigheter. Du kommer lika mycket arbeta i lokala projekt som i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och i små och stora uppdrag.

Din framtida roll:

Som inom VVS kommer du exempelvis att:

  • arbeta framförallt med projektering, utredningar, förstudier och uppföljning inom kommersiella fastigheter.
  • utveckla kundrelationer och nätverk.
  • hjälpa våra kunder till en hållbar omställning.
  • ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Ledarskapet:

“Som ledare är jag driven, marknadsfokuserad och effektiv. Jag inspireras av människor som drivs av förbättringar. Jag tror på teamwork och vill att alla ska kunna nå sitt eget max. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.”
Gruppchef Mårten Everbrand

Dina erfarenheter:

Vi söker dig som:

  • Har minst 5 års erfarenhet av VVS-/rörprojektering, gärna inom kommersiella fastigheter.
  • Har en högskole- eller universitetsexamen inom VVS-/installationsteknik
  • Har erfarenhet av VVS installationer inom träkonstruktioner är meriterande
  • Har erfarenhet av Revit är extra meriterande.

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla Sweco tillsammans med dina kollegor. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan:

Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Grupchef VVS Mårten Everbrand, marten.everbrand@sweco.se, +46 72 714 05 36

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.