0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240901

Verksamhetsområde

Digital Services

Län

Stockholms län

Konsult med kompetens inom FME till Stockholm

Är du redo för nästa utmaning i karriären? Nu växer vi och söker fler engagerade konsulter. Brinner du för FME så vill vi ha dig i vårt världsledande team!

Varför jobba hos oss?

På Sweco Digital Services får du jobba i digital framkant och utvecklas tillsammans med experter som brinner för att skapa ett smartare och hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Du kommer att representera ett starkt varumärke med en bred kund- och uppdragsportfölj. Våra kunder finns över hela Sverige och är inom både offentlig och privat sektor. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på långa samarbeten och goda relationer. Hos oss får alla också möjlighet att skapa affärer.

Bland dina framtida kollegor finner du utöver FME-experter även data- och informationssamordnare, geodataexperter, BIM-experter och systemutvecklare m.fl.

I Stockholm sitter vi tillsammans på Swecos huvudkontor med fantastisk utsikt. Vi har stort utbyte mellan våra kompetensområden, både professionellt och socialt.

Din framtida roll

Som konsult inom FME kommer du att jobba med spännande kunduppdrag i team tillsammans med oerhört kompetenta kollegor och i nära samarbete med våra kunder. I våra uppdrag hjälper vi kunderna att till exempel skapa effektiva och kvalitetssäkrade dataflöden i sina verksamheter, att genomföra avancerade analyser med stora datamängder och att visualisera och dela sina data till olika intressenter.

Du kommer exempelvis att:

  • Utveckla FME tillämpningar inom geodata och BIM
  • Utveckla kundrelationer, skapa och sälja in egna uppdrag
  • Ha stora möjligheter att påverka framtiden.
  • Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på flera olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål.

Inom Digital Services arbetar vi både över och i gränslandet mellan våra kompetensområden. Du kan arbeta i uppdrag tillsammans med experter från andra kompetensområden eller i roller med kombinerad kompetens. 

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har:

  • Högskole- eller universitetsexamen
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Kompetens inom FME Form och/eller FME Flow

Skulle du även ha kunskaper inom något eller några av följande områden är det meriterande:

• Affärsutveckling
• Projektledning
• ArcGIS 
• QGIS
• CAD-programvaror
• SQL Server, PostgreSQL (PostGIS), Oracle

Vi tror att du har ett brinnande intresse för FME, automatisering, projektledning och att skapa kundnytta. Vi tror också att du tycker om att dela med dig av din kunskap och vill bidra till att Sweco även framåt kan leverera digitala lösningar i teknisk framkant. Vi ser även att du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi återkopplar till samtliga sökande först efter sommarledigheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Anton Sandström, anton.sandstrom@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? 
Då ser vi fram emot din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se