0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240804

Verksamhetsområde

Energiproduktion och dammar

Län

Flertalet län

Markprojektör till region Vattenkraft & dammar – Malmö, Uppsala eller Stockholm

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Varför jobba hos oss?

Inom områdena vattenkraft och dammar samt gruvdammar och deponeringshantering är Sweco sedan flera årtionden tillbaka det mest anlitade konsultföretaget i Sverige. Detta har borgat för en dammsäkerhetskultur som främjar kompetens och kvalitet. Swecos värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss har du möjligheten att skapa en karriär i en omväxlande och dynamisk miljö – med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Din framtida roll

Du kommer att ingå i gruppen Vattenkraft & dammar Syd som är baserad i Malmö eller gruppen Gruvdammar som är baserad i Stockholm och Uppsala. Vi arbetar huvudsakligen med dammsäkerhetsrelaterade uppdrag åt vattenkrafts- och gruvindustrin där våra kunder vänder sig till oss för att få hjälp med komplexa uppdrag som ofta spänner över flera teknikområden, t ex geoteknik, bergmekanik, betongkonstruktion, hydraulik och hydrologi.

Som markprojektör arbetar du med CAD-projektering av nya fyllningsdammar, förstärkningsåtgärder vid befintliga dammar eller successiva påbyggnader av gruvdammar. Arbetet kan också komma att omfatta framtagande av omfattande geotekniska informationsmodeller i 3D, bestående av nya eller befintliga dammar, inklusive dess undergrund.

På Sweco strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Ledarskapet på Sweco är därför en viktig del av din utveckling och bygger på balansen mellan utmaning och stöd. Genom att lära oss av misstag och vara öppna för förändring kan vi tillsammans framtidssäkra vår verksamhet och göra verklig skillnad för vårt samhälle. Vi strävar efter att finnas där för dig, så att du kan vara ditt bästa jag på jobbet och för våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har minst 3-års erfarenhet av markprojektering. Du skall ha genomfört en högskoleingenjörsexamen med lämplig inriktning. Civilingenjörsexamen och/eller erfarenhet av dammar är meriterande.

Vem är du?

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär, på våra hemmamarknader och runt om i världen. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev via Swecos web-portal. Sista ansökningsdatum är 2024-08-04 men urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du höra mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss:

Jill Holmberg, Gruppchef Malmö, jill.holmberg@sweco.se

Henrik Pettersson, Gruppchef Stockholm/Uppsala, henrik.pettersson@sweco.se

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se