0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240131

Verksamhetsområde

Industri

Län

Södermanlands län

Maskin- och rörkonstruktörer till Nyköping / Norrköping / Stockholm

Vill du hjälpa oss att utveckla framtidens processlösningar inom Industrin?

Vi söker alltid de bästa i branschen och just nu söker vi drivna personer till vårt kontor i Nyköping. Andra möjliga placeringsorter är Norrköping eller Stockholm.

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i rollen som konstruktör med tyngdpunkt på någon/några av nedanstående teknikgrenar:

  • Anläggningskonstruktion
  • Mekanikkonstruktion
  • Rörkonstruktion

Dina erfarenheter

Vi söker dig som

  • Har en relevant högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot industri eller som har erhållit motsvarande erfarenheter genom sitt arbetsliv
  • Har konstruktionsvana och erfarenheter från konstruktionsuppdrag inom Stål-, papper/massa-, kraftvärme, kemi- eller annan processindustri

Det är meriterande om du har erfarenhet av våra verktyg Inventor, Plant 3D, PDMS eller annat CAD-verktyg.

Vem är du?

För att trivas i rollen som konsult på Sweco tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. 

Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. 

Du är drivande och gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sista ansökningsdag är 2024-01-31, men intervjuer sker löpande så sök gärna så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta oss:

Anders Gustavsson, Gruppchef

+46 76 830 05 69

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.