0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240122

Verksamhetsområde

Mätningsteknik

Län

Flertalet län

Mätningsingenjör med skanningskompetens till Malmö

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vi söker en driven mätningsingenjör med kompetens inom skanning och modeller som vill vara med och utveckla vår skanning verksamhet!

Varför jobba hos oss?

Är du en person som brukar ha en öppen inställning till nya idéer, initiativ och föreslagna förändringar? Är du dessutom intresserad av lära dig nya saker och ständigt utvecklas i takt med vår omvärld? Då bör du läsa vidare!

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt.

Som en del av vårt team kommer du att jobba son konsult och ha möjligheten att utforska och utveckla skanning, 3D-modeller och terrasolid. Du kommer att vara ansvarig för att bearbeta och förädla mätdata från den senaste tekniken med avancerade laser- och drönarskanningar.

Inom Sweco är vi idag runt 300 kollegor i hela landet som jobbar med just mätningsteknik. Vi välkomnar dig som kan komplettera oss med fler erfarenheter, kompetenser och perspektiv! Vi erbjuder dig möjligheten att växa och utvecklas inom samordning, projektledning eller ditt tekniska specialområde.

Rollen:

Som modellansvarig hos oss kommer du:

 • Bistå med teknisk kompetens och utveckla mättekniska produkter.
 • Bygga interna och externa relationer.
 • Samordna och driva projektteam.
 • Bidra till gruppens utveckling genom kompetensspridning och teknikutveckling.
 • På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Den vi söker – är det du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, hos oss är den kommunikativa förmågan avgörande, som konsult hos oss är det viktigt att vilja bygga nätverk och ha många olika typer av kontakter. Som konsult behöver du också vara lyhörd; lyssna på- och rådgöra med andra samt stötta och vara med och utveckla både kollegor och kunder.

Du behöver även ha:

 • Några års erfarenhet av skanning.
 • God kunskap inom bearbetning av mätdata och användning av Terrasolid eller liknande programvaror samt Autodesk eller Bentley CAD-plattformar.
 • Förmåga att kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska.
 • Körkort B.

Det är extra meriterande om du har:

 • Drönarkort.
 • Erfarenhet av sjömätning eller fartyg. 

Jag som chef:

Jag som chef tror på ett ledarskap som bygger på förtroende, kommunikation och ett genuint engagemang. Där transparens, inkludering, regelbunden feedback och stor förståelse för att människor har olika livssituationer, krav och behov. Genom att arbeta för att vi ska vara en ”modig” organisation skapar vi kundnöjdhet, arbetsglädje och ett starkt team.

Gruppchef: Oskar Engman

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Oskar Engman, Gruppchef Mätningsteknik Malmö på: oskar.engman@sweco.se.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.