0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20220222

Verksamhetsområde

Installation

Region

Flertalet län

Medarbetare Fastighetsautomation Nationellt

Vill du göra skillnad, på riktigt? Är du intresserad av fastighetsautomation och möjligheterna inom IoT? Går du igång på möjligheterna att få arbeta med energieffektivisering, hållbarhet och återbruk? I så fall kanske du är vår nästa kollega? För att kunna möta våra kunders ökade behov, söker nu Swecos installationskonsulter dig som har relevant utbildning och erfarenhet till samtliga av våra automationsgrupper på Installation i Sverige.  

Varför jobba hos oss?

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du arbeta med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Som kollega kan du bland annat att få arbeta med utredningar, förstudier, uppdragsledning och projektering av fastighetsautomationslösningar. Möjligheterna finns att arbeta på plats, på bygget, med installationssamordning, rådgivning och besiktning.  Är du intresserad av den tekniska sidan så finns möjligheterna att arbeta med SCADA-PLC programmering , överordnade styrsystem och fastighetsnät.

I den här rollen får du en möjlighet att tillsammans med dina kollegor vara med och utveckla våra tjänster och affärer inom fastighetsautomation. Du blir en del av en stark och välmående installationsverksamhet inom Sweco och kommer att få tillgång till Swecos alla kompetenser i samband med olika uppdrag.

Erfarenheter

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och har arbetat minst 3 år med fastighetsautomation, t ex med konstruktion, installationssamordning, projektering, uppdragsledning, byggledning eller utredningar. Meriterande är även om du besitter kunskaper inom Revit, Nätverk, BIM och SCADA.

Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät i din region / ort med bra relationer till kunder och andra samarbetspartners.

Du har goda kunskaper inom MagiCAD och Office-paketet.  Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser och välkomnar både kvinnor och män med olika bakgrund.

Kontakta oss

Vill du höra mer om vad som efterfrågas på en specifik ort eller mer om hur vi arbetar i våra regioner? I så fall kontaka personerna nedan.

Tomas Limmert Region Väst – Göteborg, tomas.limmert@sweco.se

Maria Lundström Region Nord – Umeå/Ö-Vik, maria.lundstrom@sweco.se

Jens Lindgren Region Stockholm, jens.lindgren@sweco.se

Pierre Petersson Region Öst – Linköping, pierre.petersson@sweco.se

Maria Wallin Region Syd – Lund, maria.wallin@sweco.se

Daniel Christensen Region Mitt – Karlstad, daniel.christensen@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap