0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-15

Verksamhetsområde

Installation

Region

Västra Götalands län

Nyutexaminerad Ingenjör inom VVS till Göteborg

Vill du hjälpa våra kunder till en hållbar omställning? Är du intresserad av VVS- och installationsteknik och skapa de bästa lösningarna för kunderna? Swecos installationskonsulter i Göteborg söker dig som junior ingenjör, nyutexaminerad eller några års erfarenhet, som är utbildad ingenjör inom VVS och redo för att anta utmaningen.

Varför jobba hos oss?

I vår installationsgrupp får du jobba tillsammans med 10 st kompententa uppdragsledare, konstruktörer och specialister inom VVS. Du kommer få en roll som VVS-konstruktör som tillsammans med dina kollegor primärt kommer arbeta med projekt inom industri eller badhus/simhall. Du kommer lika mycket arbeta i lokala projekt som i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter.

Din framtida roll:

Som ingenjör inom VVS kommer du exempelvis att:

• arbeta med utredningar, förstudier, projektering och uppföljning
• hjälpa våra kunder med driftsättning
• utveckla nätverk
• ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Ledarskapet:

“Som ledare är jag driven, marknadsfokuserad och effektiv. Jag inspireras av människor som drivs av förbättringar. Jag tror på teamwork och vill att alla ska kunna nå sitt eget max. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.”
Gruppchef Mårten Everbrand

Dina erfarenheter: 

Vi söker dig som:

• Har en högskole- eller universitetsexamen inom VVS-/installationsteknik
• Erfarenhet av Revit är positivt.

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla Sweco tillsammans med dina kollegor. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan:

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktinformation

Mårten Everbrand, marten.everbrand@sweco.se , 0727140536