0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-11-05

Verksamhetsområde

Installation

Region

Västra Götalands län

Praktik inom VVS för studenter hösten 2021 – Göteborg och Varberg

Är du intresserad av att genomföra din praktik i ett företag som jobbar med den senaste tekniken och med hållbarhet som största fokus? Sweco erbjuder praktik för dig som går en högskole- eller yrkeshögskoleutbildning.

Varför jobba hos oss?

I våra installationsgrupper får du möjlighet att följa kompetenta specialister, projektledare och konstruktörer i deras arbete i uppdrag. Vi är väl medvetna om att ni tillhör framtidens ingenjörer och för oss är det självklart att erbjuda stöttning och utveckling under praktikperioden. 

Dina erfarenheter:

Vi söker dig som genomför en högskole- eller yrkeshögskoleutbildning där praktik(LIA eller dylikt)är en del av utbildningen.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas i din framtida roll. Vi värdesätter om du är kommunikativ och nyfiken och kan ta egna initiativ för att din praktikperiod ska bli så givande som möjligt.

Ansökan

Ange i din ansökan vilken period(vilka veckor) du söker praktik för. Vi återkommer med besked fortlöpande om vi kan erbjuda praktik. Vi tar inte emot ansökan via mail utan hänvisar till ansökningsformuläret nedan.

Välkommen med din ansökan

Kontakt

Välkommen att kontakta Jens Kihlman, jens.kihlman@sweco.se, vid specifika frågor.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.