0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20220121

Verksamhetsområde

Projektledning

Region

Hallands län

Projektledare Bygg och Fastighet Halmstad

Stimuleras du av tanken att leverera förstklassiga projektledartjänster till fastighetsägare och beställarorganisationer i Halland? Det gör vi också!
Har du erfarenhet av projektledning eller entreprenad så kan rollen som projektledare hos oss vara ditt nästa jobb.

Varför jobba hos oss?
På det moderna kontoret i centrala Halmstad arbetar totalt 100 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden, varav 20 medarbetare arbetar inom projektledning, byggledning och miljömanagement. Arbetsgruppen inom Bygg och Fastighet består i dagsläget av tolv engagerade medarbetare som blandar det fartfyllda och utvecklande arbetet med aktiviteter som bidrar till en rolig och avslappnande arbetsmiljö. Gruppen kännetecknas av nyfikenhet, engagemang, professionalism och prestigelöshet.

Du kommer bli en del av vårt sammansvetsade team som både arbetar i och driver projekt inom bygg och fastighet. Vi delar vår kunskap och utvecklar varandra kontinuerligt för att kunna stötta varandra i projekten.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna för att komma framåt – både i jobbet och i privatlivet. Vi har en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån. Genom frihet under ansvar och stöttande kollegor väljer du i stor utsträckning själv hur du vill disponera din arbetsvecka så att vardagspusslet går ihop.

Vi är måna om din utveckling och din motivation i de arbetsuppgifter du har, därför kan vi erbjuda flera olika utvecklingsvägar som vi formar tillsammans utefter ditt behov och dina önskemål. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

På Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får samarbeta med trevliga kollegor på ett modernt kontor i centrala Halmstad där du får uppleva korta beslutsvägar, delaktighet, öppenhet och trivsel.

Din framtida roll
På Sweco i Halmstad finns en stor bredd av arbetsområden. Hos oss kan du komma att arbeta som projektledare och byggledare i nyproduktionsprojekt eller ombyggnadsprojekt samt projekteringsledare eller någon specialistroll beroende på din tidigare kompetens. Din erfarenhet inom bygg och fastighet kommer att stärka oss inom kompetensområdet och svara upp mot befintligt och kommande behov hos våra kunder.

Dina projekt kommer att variera både i storlek och karaktär och du kommer att dra nytta av Swecos stora samlade kompetens och arbeta gränsöverskridande tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden.

Din framtida roll kommer att erbjuda många spännande utmaningar och vidareutveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en peppande atmosfär med stark teamkänsla. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig med:

  • minst 10 års erfarenhet från branschen.
  • bakgrund som beställare, byggentreprenör eller konsult inom bygg och fastighet.
  • erfarenhet av någon av rollerna projektledare, byggledare, platschef, projektchef eller projekterings-/uppdragsledare.
  • en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område eller på annat sätt ha skaffat dig motsvarande kunskaper.
  • kompetens inom entreprenadjuridiska bestämmelser (AB 04 och/eller ABT 06).
  • kompetens inom ABK 09.

    Det är meriterande om du är certifierad kontrollansvarig PBL, om du har erfarenhet av besiktning och om du har kunskap inom AMA. 

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och nyfiken. Du är strukturerad och driver saker från idé till målgång. Du är bra på att kommunicera och samarbeta. Du tar hjälp när du behöver och hjälper andra för att söka lösningar att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du är kundfokuserad och affärsmässig och tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Frida Sahl på 0703-816572

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap