0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-09-30

Verksamhetsområde

Projektledning

Region

Östergötlands län

Projektledare inom Bygg & Fastighet till Östergötland

Vill du vara med oss och planera och utforma framtidens hållbara samhällen och städer? Nu söker vi en nätverkande projektledare som vill göra skillnad på jobbet! 

Vilket är ditt drömprojekt? Kanske är du en erfaren projekteringsledare som är nyfiken på byggledning eller varför inte erfaren inom besiktning som vill utvecklas till kontrollansvarig, möjligheterna är många hos oss på Sweco! 

Varför jobba hos oss? 

I vår projektledningsgrupp får du jobba tillsammans med mycket kompetenta projektledare, i projektens alla faser, som tillsammans jobbar tätt med våra kunder primärt inom bygg och fastighet. Projekt som gruppen arbetar inom är inom både den privata och offentliga sektorn och innefattar bland annat vård, bostäder, industri och kommersiella fastigheter. Vi arbetar ofta i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden. 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll 

Som projektledare på Sweco kommer du exempelvis att:

  • arbeta med utredningar, förstudier och upphandlingar
  • hjälpa våra kunder inom projektens alla faser 
  • utveckla kundrelationer och sälja in egna uppdrag
  • ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Ledarskapet 

”Varför jobba med mig? Som ledare är jag organiserad, positiv, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra och vilja ta kliv framåt. Jag tror på teamwork, självledarskap, hjälpa varandra och ha roligt på jobbet. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv, med en bra balans mellan arbete och fritid,  och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling.  Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge du är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill.” Linda Ward

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Gärna har en  civil- eller högskolesutbildning inom samhällsbyggnad eller motsvarande
  • Har minst 10 års arbetslivserfarenhet varav 5 års erfarenhet från branschen inom projektledning, projekteringsledning, byggledning, fastighetsutveckling och/eller besiktning
  • Meriterande är om du är certifierad KA och/eller arbetat med entreprenadbesiktningar

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande med start i mitten av augusti och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Linda Ward, Gruppchef 070-319 10 26

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!