0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240901

Verksamhetsområde

Digital Services

Län

Västra Götalands län

Projektledare inom Digitala Tvillingar – Göteborg

Är du en erfaren och självgående individ med goda kunskaper inom BIM och byggprocessen och med passion för digital innovation och smarta städer? Vi söker nu en projektledare som kan bidra till att forma framtidens digitala stad och skapa värde för våra kunder och deras fastighetsbestånd. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och leda projekt i branschens framkant, vill vi att du blir en del av vårt team!

Varför bli en del av vårt team? Som en ledande aktör inom digitalisering erbjuder vi tjänster och lösningar för avancerad informationshantering. Vår expertis inom Building Information Modeling (BIM) är grundläggande i samtliga samhällsprojekt och vårt innovativa koncept SimpleBuildings sätter standarden för digitala modeller av fastighetsbestånd. Vi samarbetar med några av Sveriges största fastighetsägare och stödjer dem i deras digitaliseringsresa inom områden som strategi, hållbarhet och IT-säkerhet.

Din framtida roll

I din roll  som projektledare inom digitala tvillingar kommer du att leda projekt relaterade till utvecklingen av digitala tvillingmodeller och deras integration med olika plattformar. Du kommer att ha en nyckelposition i vårt team och arbeta självständigt, samtidigt som du har stöd av kollegor med expertis inom BIM, digital strategi och GIS. Du kommer att vara ansvarig för att driva projekt från start till mål, inklusive kunddialog och projektuppföljning.

Dina ansvarsområden:

• Leda och driva projekt inom digitala tvillingar i fastighetsbranschen.
• Ansvara för kundrelationer och delta i kund- och utvecklingsmöten.
• Självständig modellering (i 3D) i Autodesk Revit samt tillkommande hantering av ritningar i ex. AutoCAD.
• Granskning av modeller i ex Solibri.
• Leda externa team (ex Outsourcing).

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som:

• Har relevant arbetslivserfarenhet inom BIM och fastigheter och är van vid att arbeta självständigt, är lösningsorienterad och gillar att driva egna initiativ.
• Besitter förmågan att leda projekt och hantera kunddialoger på ett professionellt sätt.
• Har gedigen kunskap i Autodesk Revit samt mycket god förståelse för byggprocessen.
• Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

• Har god vana av att hantera punktmoln från laserscanning.
• Vana från andra programvaror i CAD och BIM-världen (ex ArchiCAD, Tekla).
• God kunskap om koordinatsystem.
• Kunskap om Real Estate Core.

Ansökan

Är du den drivna och kunniga projektledare vi söker? Skicka in din ansökan där du inkluderar din erfarenhet och hur du kan bidra till vårt team. Vi är flexibla gällande startdatum och ser fram emot att välkomna dig till vårt team vid en tidpunkt som passar oss båda.

Vi erbjuder flexibilitet när det gäller fysisk närvaro på kontoret men ser gärna att du är närvarande på plats på kontoret i Göteborg 2-3 dagar i veckan.

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2024-09-01. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum men vi förbehåller oss även rätten att agera utifrån ev. marknadsmässiga förändringar som påverkar behovet av denna tjänst. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Notera att det kommer att vara en ”tyst period” under vecka 28-31 p.g.a. semester. Under den perioden kommer ingen återkoppling att ske.

Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna en ny medlem till vårt dynamiska team. Är du redo att ta dig an utmaningen? Skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta oss

Har du ytterligare frågor om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Daniel Sevo på daniel.sevo@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!

 

 

 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se