0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231130

Verksamhetsområde

Energiproduktion och dammar

Län

Skåne län

Projektledare och specialister inom energi, kraft & värme till Malmö

Är du ingenjör och brinner för projekt inom anläggningar för kraft & värme, fjärrvärme, fjärrkyla eller det övergripande energisystem som dessa är del av? Vill du hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet inom dessa områden? Nu söker vi seniora projektledare och specialister till vår verksamhet i Malmö.

Varför jobba hos oss?
På Sweco är vi över 1000 konsulter som arbetar inom energi- och industriverksamheten, varav ca 30 personer inom kraft & värme i Malmö. Här finns projektledare, specialister och ingenjörer som arbetar med energi, kraft- och värmeanläggningar, fjärrvärme och fjärrkyla. Våra kunder finns framförallt i södra Sverige och Danmark, men vi har uppdrag över hela landet och även i resten av världen. Våra uppdrag inkluderar samtliga projektfaser, från förstudier och utredningar till genomförandeprojekt och driftsättning, men även inom t.ex. underhåll och processförbättringar.

Nu vill vi gärna bli fler!

Din framtida roll
Som projektledare och/eller specialist hos oss kommer du att:

  • Arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor i projekt åt våra kunder inom energi och industri
  • Arbeta med exempelvis utredningar, förstudier, teknisk rådgivning, upphandling eller projektledning i kundprojekt
  • Hjälpa våra kunder med allt från mindre utredningar och ombyggnationer till att vara en del i eller själv driva större utvecklings- och ombyggnationsprojekt
  • Bygga och utveckla relationer – både med kunder och internt inom Sweco. Det är ofta just genom relationerna vi får nya spännande uppdrag!
  • Ha stora möjligheter att påverka framtidens energiförsörjning. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som:

  • Är utbildad civilingenjör inom energi-, maskin-, kemiteknik eller motsvarande
  • Har minst 10 års relevant erfarenhet från energibranschen med fokus på energi- och processfrågor eller projektledning
  • Har erfarenhet inom ett eller flera av teknikområdena: pannor, förbränning, rökgasrening, turbiner, ångsystem, driftsättning, balance of plant, fjärrvärme, fjärrkyla, CCS/CCU, vätgas eller systemstudier
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att du är nyfiken, teknikintresserad och har ett stort inre driv. Du trivs med att utmana dig själv och att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Du har en vana att föra dialog med beställare, leverantörer och andra intressenter och av att kunna driva uppdrag från start till mål. Förutom din tekniska kompetens har du ett affärsmässigt tänk och ser gärna möjligheterna i varje situation. Du är noggrann, flexibel och bra på att samarbeta och bygga goda relationer, både med kunder och medarbetare.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökanden efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Magnus Lindskog på +46 706795960 eller via magnus.lindskog@sweco.se
Gruppchef Henrik Olsson Ahajri på +46 702548840 eller via henrik.olsson@sweco.se 

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.