0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-09-30

Verksamhetsområde

Projektledning

Region

Västernorrlands län

Projektledare till Örnsköldsvik

Vi söker medarbetare som kommer att arbeta inom: Projektledning, Byggledning och Projekteringsledning. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Varför jobba hos oss?

Du kommer att ingå i gruppen Härnösand/Örnsköldsvik som idag består av 9 härliga medarbetare där alla är specialister inom olika delar av Projektledning, Byggledning eller Uppdragsledning. Samtliga deltar i ett eller flera uppdrag. Flera uppdrag utförs i samarbete med någon kollega från gruppen eller från våra systerbolag. På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Trots pandemi så har vi på Sweco haft en tillväxt och vi ser stora möjligheter med våra nya digitala arbetssätt. Kombinationen med lokal närvaro och digitala arbetssätt verkar vara framgångsrik!
I gruppen strävar vi efter en varm, samarbetsvänlig och kommunikativ verksamhet. Stort fokus kommer därför att läggas på att lära känna Dig. Vi värdesätter Dig som är en målinriktad och engagerad lagbyggare som tar stort ansvar för Ditt eget arbete och gruppens gemensamma framgång.

Din framtida roll:

Som projektledare kommer du att arbeta med:

  • Projekt- och projekteringsledning inom infrastruktur/industri/energi/ bygg & fastighet
  • Kalkyl
  • Besiktningar
  • Från tidigt skede till utförande.

Ledarskapet:

”Varför jobba med mig? Som ledare är jag strukturerad, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som tar eget ansvar och har viljan till att förändra. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv. Min roll är att vara en god ledare genom att tillse att både jag och gruppen stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens förmåga och sätter tillit till dig! Jag tror att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det.” Gruppchef Marie Svahn

Dina erfarenheter:

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från Projektledning inom Bygg & Fastighet, Infrastruktur eller Industri.
  • Har en högskoleingenjör- eller civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller Väg & Vatten eller annan relevant utbildning med motsvarad förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Behärskar Svenska i tal och skrift då våra kunder har svenska som kontraktsspråk.

Meriternade med goda kunskaper i engelska.

Vem är du?

För den här rollen söker vi dig som är en relationsskapande person som involverar, engagerar och leder. Du uppfattas som lyhörd, trygg och närvarande. Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är affärsmässig och ser det som en viktig del i rollen som konsult att skapa mervärde för våra kunder. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Ansökan:

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Gruppchef Marie Svahn, marie.svahn@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? 
Då ser vi fram emot din ansökan!