0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231231

Verksamhetsområde

Miljö

Län

Södermanlands län

Projektledare Tillståndsprövning till Katrineholm

Vill du känna att du gör skillnad och är en viktig pusselbit i vår resa mot ett mer klimatsmart samhälle? Vi vill bli fler inom tillståndsprövning. Är du vår nya Projektledare? I takt med den gröna omställningen ser vi ett ökat behov av konsultativa tjänster inom tillstånd. Har du erfarenhet av tillståndsprocesser och vill vara med och ställa om till ett hållbart samhälle, då har vi tjänsten för dig!

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Som Projektledare/Uppdragsledare med fokus på tillståndsprövning kommer du att leda projekt som rör miljöfarlig verksamhet enligt 9 kap. Miljöbalken och/eller vattenverksamhet enligt 11 kap. Miljöbalken. Det kan till exempel vara miljötillstånd för större industrier, Vindkraft eller miljöanpassad vattenkraft.

I rollen förväntas du kunna leda uppdrag och ta ett helhetsansvar för genomförande och kvalité. Du förväntas också kunna fungera som seniort stöd till kollegor som ännu är i början av sin yrkeskarriär. Våra kunder finns inom samhällets alla olika sektorer och vi har många intressanta och spännande projekt där vi tillsammans arbetar för att bidra till våra kunders utveckling och hållbarhet.

Ledarskap

Varför jobba med mig? ”Som ledare är jag engagerad, närvarande och tycker det är viktigt att har roligt på jobbet. Jag inspireras av människor som har ett eget driv och vill utvecklas. Jag tror på teamwork och som din chef vill jag vara stöttande, coachande och underlätta för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Du kommer bli en del av ett härligt gäng som jobbar brett inom miljöområdet med allt ifrån fladdermöss, förorenad mark vind/solkraft och annat spännande.” Gruppchef Anna Nydahl

Vem är du? 

Som person är du självständig och initiativrik. Vi fäster stor vikt vid att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är du nyfiken på att till exempel hitta nya hållbara lösningar och vi tror att du har lätt för att möta och kommunicera med andra, är entusiastisk och strukturerad. Du är van vid att samordna och du ser värdet av samarbete i team.

Du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Vi söker dig som:

  • har högskole- eller universitetsutbildning ex civilingenjör miljö & vattenteknik, biolog med vatteninriktning, limnolog eller likvärdigt
  • har erfarenhet av att leda tillståndsprocesser kopplat till 11 och eller 9 kap. Miljöbalken som konsult, på myndighet eller inom näringslivet
  • trivs med att leda andra människor i en projektgrupp
  • har B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten

För dig som vill jobba specifikt med vattenverksamheter är det meriterande med:

  • erfarenhet från domstolsförhandlingar
  • god förståelse för klassificering av miljökvalitetsnormer och kvalitetsfaktorer i vatten

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31 december 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar? Välkommen att höra av dig!  

Gruppchef Anna Nydahl, 0708371315

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.