0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240531

Verksamhetsområde

Industri

Län

Norrbottens län

Projektledare / uppdragsledare – Industrikonsulter till Kiruna

Norrlands processindustrier expanderar och har aldrig tidigare satsat som nu. Vill du vara med? 

Vi söker alltid de bästa i branschen och just nu söker vi drivna personer till Kiruna. Även möjliga placeringsorter är: Gällivare, Luleå, Kalix, Boden, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar projektering av processanläggningar, produktutveckling, projektledning, arbetsmiljöledning och mycket mer.

Varför jobba hos oss?

Tillsammans med oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag samt ha roller i projekt från förstudie till färdig anläggning.

I vår region får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Här jobbar engagerade och nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet – det är en förutsättning. Det är du som sätter gränserna för möjligheterna.

Din framtida roll

Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i rollen som projektledare/uppdragsledare med tyngdpunkt på någon/några av nedanstående teknikgrenar:

  • Anläggningskonstruktion
  • Industriell energiteknik (HVAC)
  • Mekanikkonstruktion
  • Rörkonstruktion
  • Processteknik

På Sweco strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Ledarskapet på Sweco är därför en viktig del av din utveckling och bygger på balansen mellan utmaning och stöd. Genom att lära oss av misstag och vara öppna för förändring kan vi tillsammans framtidssäkra vår verksamhet och göra verklig skillnad för vårt samhälle. Vi strävar efter att finnas där för dig, så att du kan vara ditt bästa jag på jobbet och för våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av projektledning/uppdragsledning inom gruv-, smältverk-, stål-, massa-/papper-, kraftvärme-, kemi- eller annan processindustri.
  • Har konstruktionsvana och erfarenheter från konstruktionsuppdrag och är redo att ta nästa steg mot projektledning/uppdragsledning.
  • Har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot industri eller som har erhållit motsvarande erfarenheter genom sitt arbetsliv.

Det är meriterande om du har utbildning för BAS-P/U eller är certifierad projektledare.

För att trivas i rollen som konsult på Sweco tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen.

Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Du är drivande, engagerad och nyfiken samt gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2024-05-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta oss:

Joakim Sångberg, Gruppchef, +46 70 550 70 25, joakim.sangberg@sweco.se

Tobias Persson, Marknadsansvarig, +46 70 300 68 84, tobias.persson@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se