0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-08-08

Verksamhetsområde

Byggkonstruktion

Region

Stockholms län

Regionchef till Hållbara byggnader

 

Varför jobba hos oss?

Världen ställer om mot ett uthålligt samhälle. Utmaningarna är stora och kraven på hållbarhet, digitalisering och säkerhet växer, inte minst när det gäller byggnader. För oss på Sweco är det viktigt ta ansvar i omställningen. Det gör vi både i vår interna verksamhet och i våra kunders projekt. Därför har vi bland annat åtagit oss branschens mest ambitiösa och konkreta klimatmål om att ha en klimatpositiv verksamhet 2030.  

Vi har ett stort engagemang för att tillsammans med våra kunder bidra till att planera och utforma framtidens hållbara samhällen och städer. Med våra samlade kompetenser kan vi skapa smarta, hållbara och framtidssäkra byggnader som är bekväma att arbeta och bo i. 

Sweco erbjuder ett brett utbud av tjänster och rådgivning inom hållbar omställning av fastigheter – allt från energisamordning, miljöcertifiering och klimatberäkningar till hållbarhetsstrategi, återbruk och grön finansiering i linje med EU-taxonomin. 

Vi följer med kunden hela vägen genom ett projekt. Från tjänster inom tidiga skeden, verksamhetsutveckling, projektledning, planering och projektering ända till förvaltning. 

Nu söker vi en affärsdriven, kommunikativ och engagerad ledare som kan ta vår affär inom hållbara byggnader till nästa nivå. 

Din framtida roll

Det finns en enorm potential på marknaden inom detta område vilket också gör detta till en särskilt spännande roll för rätt person. Vi planerar att fortsätta vår positiva starka tillväxt och kan erbjuda en mångfacetterad roll med fokus på ledarskap, affärer, marknadsbearbetning och nätverkande. Du ingår i ledningsgruppen för Swecos affärsenhet inom divisionen Hållbara byggnader och bidrar därmed till att utveckla vår verksamhet i hela Sverige. Regionen präglas av medarbetare med hög kompetens, spännande uppdrag, framgångsrika interna samarbeten över teknikområdesgränserna samt korta beslutsvägar. 

Ditt uppdrag blir att tillsammans med fem ambitiösa gruppchefer i den regionala ledningsgruppen leda en framgångsrik region med cirka 40 konsulter. Regionen har medarbetare på kontor från norr till söder och med ambitionen att växa.

Arbetsuppgifter i urval:

· Resultatansvar för regionen inklusive budget och styrning

· Leda och coacha den nationella ledningsgruppen i regionen

· Personalansvar för 5 chefer som leder cirka 40 medarbetare

· Omsätta divisionens mål till affärs- och handlingsplan för den nationella regionen

· Marknadsansvar och anbudsansvar för större anbud

· Rekrytering och etablera nya arbetsorter och grupperingar

· Driva samarbete med övriga delar av Sweco

Varför jobba med mig? “Jag är en engagerad ledare med stark tilltro till mina medarbetare. För mig är tydlighet, transparens och starkt marknadsfokus viktigt för att vi ska komma framåt och överträffa våra mål. Jag tror på nära samarbete och att vi hjälps åt som ett team.” Tomas Holmgren

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har en examen i universitetsutbildning inom relevant område
  • Förstår och har jobbat med affären inom Energi och hållbarhet, med fokus på byggnader, de senaste åren
  • Har ett upparbetat kontaktnät inom fastighetsbranschen och förstår kundernas behov inom området
  • Har erfarenhet av att leda chefer

Vem är du?

För den här rollen söker vi dig som är relationsorienterad, kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du har ett starkt utvecklingsfokus, och drivs av att utveckla affärer, medarbetare och kundrelationer. Du har förmågan att bygga framgångsrika team och motiveras av andras framgångar. Du är affärsmässig och ser det som en viktig del i ledarrollen att skapa tillväxt och lönsamhet. Hållbarhet är en tydlig drivkraft för dig.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan! #LI-RT

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar, välkommen att kontakta:
Tomas Holmgren
Mobil +46 768462810
tomas.holmgren@sweco.se