0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-11-26

Verksamhetsområde

Järnväg

Region

Dalarnas län

Senior järnvägsprojektör inom Teleteknik till Borlänge

Vill du bidra med din kompetens i ett företag som värdesätter personlig utveckling och ett hållbart arbetsliv? Brinner du, som vi, för hållbar samhällsutveckling? Vill du ha kul på jobbet med bästa kollegorna i landet? Då är det här du ska vara.

Varför jobba hos oss?

Vi söker dig som vill ta steget till att vara senior projektör inom teleteknik i vår grupp. Vi sysslar dagligen med både små och stora lokala och nationella projekt. Vi har kul tillsammans, både i gruppen, regionen och på Sweco.

På grund av att vi är en av de största aktörerna i Europa finns goda möjligheter till personlig utveckling. Hos oss är nästan allt möjligt.

På Sweco är vi mycket medvetna om det avtryck vi lämnar efter oss. Vi jobbar aktivt med FN:s utpekade globala hållbarhetsmål. På grund av vår storlek, som spänner från infrastruktur till arkitektur och allt däremellan, lyckas vi, med stolthet, pricka in många av hållbarhetsmålen i vårt arbete. Det är vi stolta över.

Din framtida roll:

Som senior teleprojektör kommer du att:

 • anta rollen som Teknikansvarig/Deluppdragsledare Tele och ansvara för teleprojektering i små och stora uppdrag. Den rollen innebär teknikansvar så väl som budget och framdriftsansvar.
 • själv projektera teleteknik vad gäller tex. kabelteknik, trafikinformation och transmission.
 • ta fram handlingar så som ritningar i CAD-verktyget Microstation och textdokument i Word och Excel.
 • leda mer juniora kollegor i uppdrag.
 • anta rollen som interngranskare i och med din erfarenhet av tekniken.
 • få jobba med de bästa teleprojektörerna i branschen i uppdrag över hela Sverige och även Europa.

Ledarskapet:

“Jag som blir din chef heter Lindha Kroon. Hos oss är olikheter en styrka och jag tror starkt på att alla ska få möjlighet att bidra med just det de är experter på och få möjlighet att utvecklas kontinuerligt. Jag vill hjälpa dig att växa och anta nya utmaningar. För mig är det viktigt att du som medarbetare kan ha ett hållbart arbetsliv som harmoniserar väl med fritiden. När vi mår bra och har roligt, presterar vi som bäst!”
Lindha Kroon

Dina erfarenheter:

Vi söker dig som:

 • har relevant högskole- eller universitetsexamen samt erfarenhet från järnvägsbranschen.
 • har jobbat flera år med teleteknik, helst som projektör, och har god förståelse för järnvägsprojekteringsprocessen.
 • har du haft ledande roller eller varit mentor åt juniorer ser vi det som meriterande.
 • Internationellt arbete – speciellt erfarenheter av att jobba i Norge eller i norska uppdrag är meriterande.
 • behärskar väl, i både tal och skrift, både svenska och engelska. Detta då vi tar fram en hel del textdokument där språket är centralt. Övriga språk är meriterande.
 • har datorvana och CAD-vana är meriterande – men inte ett måste.

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. På Sweco känner vi en stolthet i att våra medarbetare år efter år ger högsta poäng i medarbetarundersökningen på frågan om huruvida det är enkelt att få hjälp av sina kollegor när frågor behöver stötas och blötas. Det är en del av vår kultur att vi tillsammans tar fram bästa lösningen för våra kunder. Teamkänslan är stark. Nätverket för Tele – stort.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Då rollen bland annat innebär att leda kollegor tror vi att du är en naturlig ledare som med erfarenhet kan skapa engagemang och en vi-känsla i uppdrag.

Som senior förväntas du dela med dig av dina kunskaper till yngre kollegor – och vi tror det är något som du trivs med.

Ansökan:

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökanden efter avslutad rekryteringsprocess

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss:

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Lindha Kroon, Gruppchef Tele, lindha.kroon@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.