0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231231

Verksamhetsområde

Järnväg

Län

Norrbottens län

Signalprojektör till Luleå

Vill du arbeta på ett konsultbolag med bred kompetens som erbjuder arbetsuppgifter i spännande projekt för konventionell järnväg, ERTMS och höghastighetsbanor? Motiveras och engageras du av arbete med teknik i framkant, fina karriärmöjligheter och att ha en arbetsgivare som förstår vikten av att ha motiverade och engagerade medarbetare? Då kan Sweco vara din nya arbetsplats!

Varför jobba hos oss?
Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Är du redo för nästa steg i karriären och vill vara med på resan att bidra till utvecklingen och upprustningen av Sveriges järnväg?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete mellan kollegor och kontor över hela världen är en naturlig del.

Din framtida roll
Sweco söker nu signalprojektörer för placering i Luleå. Som konsult inom Trafikstyrning järnväg arbetar du i första hand med projektering. Därutöver finns möjlighet att arbeta med granskning och besiktning av olika signalanläggningar. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden. 

Ledarskapet
En viktig del av ledarskapet på Sweco är att bygga relationer genom tillgängliga och engagerade ledare. Vi är måna om ett hållbart arbetsliv där alla i teamet utvecklas, kommer till sin rätt och stöttar varandra så att vi tillsammans uppnår goda resultat.

Vem är du?
Du har examen som högskoleingenjör eller civilingenjör eller erfarenhet inom teknikområdet som kan bedömas som likvärdig.

Du har intresse av att utveckla din egen kompetens, är noggrann, uttrycker dig väl i tal och skrift, har god samarbetsförmåga, gillar teknisk problemlösning och tycker om att arbeta i projekt och arbeta med kollegor inom Sverige likväl som utomlands. Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:
Gruppchef Trafikstyrning Norra, Lis-Mari Norberg, lis-mari.norberg@sweco.se tel. 0761 057 258

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.