0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-09-30

Verksamhetsområde

Järnväg

Region

Dalarnas län

Signalspecialist, Borlänge

Vill du arbeta på ett konsultbolag med bred kompetens som erbjuder arbetsuppgifter i spännande projekt?

Konventionella järnvägsprojekt, ERTMS och höghastighetsbanor? Motiveras och engageras du av arbete med teknik i framkant, fina karriärmöjligheter och att ha en arbetsgivare som förstår vikten av att ha motiverade och engagerade medarbetare? Då kan Sweco vara din nya arbetsplats!

Varför jobba hos oss?

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Är du redo för nästa steg i karriären och vill vara med på resan att bidra till upprustningen av Sveriges järnväg?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete mellan kollegor och kontor över hela världen är en naturlig del.

Din framtida roll

Sweco söker nu en signalspecialist för placering i Borlänge. Som konsult inom Trafikstyrning järnväg arbetar du i första hand med granskning och besiktning av olika signalanläggningar därutöver finns möjlighet att arbeta med projektering.

Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

Ledarskapet

”Varför jobba med mig? Som ledare är jag engagerad och tror på att vi tillsammans bygger teamet. Något som är viktigt för mig och Sweco är ett hållbart arbetsliv, vi stöttar varandra och vår gemensamma utveckling jag leder er mot de mål som är uppsatta för Trafikstyrning. Jag tror på din potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det” Gruppchef Susanna Bergqvist

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Du har stor erfarenhet inom området och signalteknik är ditt stora intresse , har en förmåga att se detaljer och är noggrann och gillar teknisk problemlösning.

Meriterade om du har lång erfarenhet av reläställverk, datorställverk och ERTMS  

Vi har ett fint samarbete med våra Sweco kollegor inom Sverige likväl som utomlands. På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta 

Gruppchef Susanna Bergqvist, susanna.bergqvist2@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!