0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231210

Verksamhetsområde

Digital Services

Län

Västernorrlands län

Studentannons – Examensarbete inom systemutveckling VT 24 – Digital Services Sundsvall

Är du intresserad av webbutveckling, databaser, innovation och förverkliga idéer? Studerar du teknik, data, systemutveckling eller annat inom digitalisering? Då har du chansen att skriva ditt exjobb hos oss. Vi har nu ett spännande förslag på examensarbete inom innovation och webbutveckling i Sundsvall!

På Sweco Sverige arbetar ca 6500 arkitekter, ingenjörer och andra tekniknära konsulter med det gemensamma syftet att skapa framtidens hållbara samhälle. För att göra detta möjligt arbetar vi aktivt för att främja en innovationskultur genom olika systemstöd för idéhantering, utveckling och implementering. Nu önskar vi hjälp att förverkliga en av våra idéer för att främja vår innovationskultur ytterligare. 

Vi erbjuder nu 1-2 studenter chansen att hjälpa oss med att göra innovationskulturen ännu mer synlig. Detta genom en webbapplikation som ska synliggöras på en skärm i ett gemensamt sällskapsutrymme på kontoret. Den primära frågeställningen får du formulera själv givet dina intressen, det skulle till exempel kunna handla om;

  • Jämföra antalet idéer och förslag mellan fysiska skärmar i sällskapsutrymmen och den nuvarande sidan på nätet.
  • Utreda hur gamification kan påverka intresset och engagemanget gällande innovation i organisationen.

Låter ovan ämne intressant? Fundera på vad just du skulle vilja skriva om inom ämnet och sök exjobb hos oss!

Vilka är vi?
Vi är ett härligt och prestigelöst team som tillsammans med våra kollegor runt om i landet utgör divisonen Digital Services, som är en del utav Sweco Sverige. Vi arbetar med den senaste tekniken på marknaden och hos oss händer många spännande saker. Vi arbetar som systemutvecklare, IT-arkitekter, BI-utvecklare, GIS-utvecklare, geodataexperter, BIM:are, IT säkerhetsspecialister, FME experter, och IT-projektledare med mera. Vi har stora interna nätverk där vi delar erfarenheter och har kompetensutbyte mellan de olika kontoren. Varje kontor har dock sin unika tillhörighet, med frukostar, aktiviteter, AW:s och andra roliga saker för att lära känna varandra bättre och för att ha roligt tillsammans på jobbet!

Sweco består av sex divisioner som samarbetar mycket sinsemellan. Vi har kontor på ca 50 platser i Svergie samt även i flera andra länder. Som företag arbetar vi aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Vem är du?
Denna annons riktar sig till dig som är student och som vill skriva ditt exjobb våren 2024. Du läser troligtvis något inom teknik, data eller digitalisering såsom systemutveckling, dataingenjör, programmering, mjukvaruutveckling eller annan teknisk linje. Du behöver kunna göra dig förstådd i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi värderar egenskaper såsom samarbetsförmåga, nyfikenhet och engagemang.

Ansökan
Urval sker löpande och platsen kan därmed tillsatts innan sista ansökningsdatum. Du ansöker enkelt genom att klicka på knappen ansök här och fyller i dina uppgifter. Vi återkopplar till samtliga som ansöker.

Har du frågor eller funderingar?
Tveka inte att kontakta oss om du undrar något!

Malin Kullström, Gruppchef
malin.kullstrom@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.