0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20220131

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Västra Götalands län

SWECO ARCHITECTS i Göteborg söker Landskapsingenjör

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Tillsammans med kollegor och våra kunder kommer du att arbeta för att bidra till FN:s globala hållbarhetsmål, något som är viktigare än någonsin. 

Varför jobba hos oss? 

Vi brinner för att skapa god landskapsarkitektur – platser som väcker känslor och ger upplevelser. I stort och smått. Självklart är hållbarhet i alla aspekter i fokus och vi utvecklas ständigt med ny kunskap tillsammans med våra kunder. Vi ser landskapsarkitektens kompetens som avgörande i hållbart stadsbyggande där många discipliner möts. På Sweco jobbar vi tillsammans med en mängd olika professioner och expertområden, allt för att leverera arkitektur laddad med substans! 

Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och skapar verklighet av visioner.

 – God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta. Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta.  

Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär samt i olika skeden. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team med stort engagemang, tekniskt kunnande och bra samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. 

Sweco erbjuder

Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans i Swecos unika kombination av bredd och spets. Ett nära samarbete med våra övriga Swecodivisioner ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås. Vi är ca 800 Swecomedarbetare i Göteborg, varav cirka 90 personer på arkitektsidan. I Region Väst är vi ca 120 medarbetare som tillhör arkitektdelen.

Swecos Studio Stadsbyggnad & Landskap i Göteborg

I Studion är vi en grupp landskapsarkitekter, planarkitekter, arkitekter och bebyggelseantikvarier som tillsammans jobbar i en mängd olika spännande och utvecklande uppdrag inom stadsbyggnad och landskapsarkitektur. Tillsammans med kontorets övriga arkitekter, byggnadsingenjörer, visualiserare och ljusdesigners bildar vi kompetenta team med stor bredd. God gestaltning och hållbarhet är vårt fokus och genomsyrar allt vi gör tillsammans med våra kollegor på andra divisioner. 

I Göteborg med omnejd har vi många spännande och intressanta uppdrag på gång just nu inom stadsomvandling, stadsutveckling, offentlig plats, infrastruktur, vårdmiljöer, bostäder och skolmiljöer. Vi tar fram tidiga gestaltningsförslag som detaljeras och förfinas och för närvarande ligger mycket fokus på projektering. Gestaltningsarbetet pågår kontinuerligt genom uppdragen och som medarbetare får du möjlighet att påverka hur nya miljöer tar form inte minst i Göteborgs centrala delar. 

Din framtida roll som landskapsingenjör: 

Vi söker dig som är utbildad landskapsingenjör, högskoleingenjör eller gymnasieingenjör med inriktning mot mark/landskap, och som har några års praktisk erfarenhet från projektering. Du projekterar i AutoCad, Civil 3D. Modellering i Revit är meriterande. Du har goda kunskaper inom teknisk markbyggnad och är van att arbeta med AMA-beskrivningar och redovisning av tekniska lösningar. Du kommer att arbeta med markteknik i olika typer av uppdrag och det kommer att ske i nära samverkan med våra landskapsarkitekter och övriga medarbetare på kontoret och våra kunder. 

Vem är du? 

Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. 

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.  

Ansökan 

Sista ansökningsdag är den 31/1. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Studiochef Sara Tärk, mail; sara.tark@sweco.se.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap