0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20220228

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Hallands län

Sweco Architects i Halmstad söker Studiochef!

Vi har en positiv syn på vår framtida utveckling och rekryterar nu vår nästa Studiochef som tillsammans med oss vill ta verksamheten mot nya mål.

Vi levererar arkitektur med substans
Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och skapar verklighet av visioner.

 – God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta. Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta. 

Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team med stort engagemang, tekniskt kunnande, formvilja och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Just nu har vi många intressanta projekt på ritbordet, både i Sverige och utomlands.

Sweco erbjuder
Vi erbjuder dig en utmanande roll med ansvar för att få personer runt omkring dig att växa och att bidra till att vår arkitektverksamhet utvecklas på bästa sätt. Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans i Swecos unika kombination av bredd och spets. Ett nära samarbete med våra övriga Swecodivisioner ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar.

Din framtida roll
Som Studiochef har du personal- och resultatansvar för vår arkitektverksamhet i Halmstad och ingår i vår regionala ledningsgrupp på Swecos Architects Region väst. I regionen är vi ca 120 medarbetare på arkitektsidan varav 7 personer på kontoret i Halmstad som idag består av arkitekter, landskapsarkitekter och byggnadsingenjörer. På Halmstadskontoret har vi idag mycket spännande uppdrag och har behov av att bli fler. I rollen som studiochef blir en viktig del att skapa tillväxt och ha ett marknadsfokus.

Att vara Studiochef innebär också att du jobbar aktivt i uppdrag en del av din tid. Genom rekrytering, medarbetarutveckling och coachning i och utanför uppdrag bidrar du till att utveckla både individerna i gruppen och studion som helhet. Vår allra viktigaste tillgång är våra medarbetare och därmed blir din högst prioriterade uppgift att möjliggöra att andra växer och utvecklas. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga Swecodivisioner ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.

Din kompetens och dina erfarenheter
Vi tror att du är arkitekt, landskapsarkitekt eller byggnadsingenjör med flera års arbetslivserfarenhet av projektering och har varit uppdragsansvarig alternativt handläggare i större projekt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Du är:

  • En kommunikativ och prestigelös ledare som är bra på att samarbeta och stötta andra
  • En kreativ person som drivs av att vara med och skapa framtidens hållbara städer
  • Affärsinriktad och intresserad av marknadsarbete
  • En person som brinner för att skapa tillväxt och utveckla verksamheten

Ansökan
Sista dagen för ansökan är 28/2. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontakta oss
Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår regionchef Pernilla Nordén, mail: pernilla.norden@sweco.se. Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev (max en A4-sida).

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap