0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231201

Verksamhetsområde

Installation

Län

Västernorrlands län

Sweco söker junior konsult inom Styr och Övervakning till Sundsvall

Vill du arbeta inom installationsområdet på Sweco för ett mer hållbart samhälle? Vi söker nu en junior konsult med kompetens inom Styr- och övervakning till vårt kontor i Sundsvall. 

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt.

Idag är vi 18 personer i vår grupp, varav två är Styrkonsulter

Din framtida roll

Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med 18 500 medarbetare över hela världen. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

I rollen som junior konsult kommer du att medverka i uppdragen där fokus ligger på kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Ledarskapet

”Jag ansvarar för vår verksamhet inom Styr och Övervakning i Region Nord, vi är totalt sex styrkonsulter uppdelade på tre kontor. Här kommer du att vara en viktig del i en grupp som har stort fokus på samarbete mellan kontoren och där man på ett självklart och prestigelöst sätt delar med sig av sina kunskaper och färdigheter med varandra.”

  • Stefan Jakobsson, Uppdragsledare

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

Har relevant teknisk utbildning eller har erfarenhet från minst 2 års arbete med Styr- och övervakning som konsult eller som entreprenör.
Vi tror att du brinner för tekniken och samhällsbyggnadsfrågor i sin helhet och att du som person gärna vill vara en del av en gruppering som ligger i branschens framkant med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser det som meriterande att ha erfarenhet och relationer från den lokala marknaden. Det är meriterande om du besitter kunskaper inom AI och IoT. B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är ett krav.

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att ta beslut och att prioritera. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen?
Välkommen att kontakta:

Stefan Jakobsson, 0727316988, stefan.jakobsson@sweco.se

 Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.