0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240127

Verksamhetsområde

Skydd & Säkerhet

Län

Södermanlands län

Teknikansvarig för mark/väg till Fysiskt skydd i Eskilstuna

Region Fysiskt skydd söker erfarna kollegor med inriktning mot anläggning. Är du personen som är noggrann, driven och har lätt för att ta dig an nya utmaningar? Är du någon som gärna jobbar digitalt och ser det som en självklarhet att arbeta effektivt? Ta då chansen att bli vår kollega på Sweco.

Vi letar efter dig med rätt kunskap och inställning som vill bidra tillsammans med oss till framtiden!

Varför jobba med oss?

Sweco är ledande i Sverige på skydd- och säkerhetsfrågor. Tillsammans med våra uppdragsgivare ansvarar vi för människors säkerhet samt skyddet av egendom och viktig sekretessbelagd information. Bland kunderna hittar vi myndigheter, regioner och kommuner, offentliga verksamheter, polisen och domstolar men också många privata aktörer som till exempel fastighetsägare, tillverknings- och utvinningsindustrier, och aktörer inom infrastruktur.

Att arbeta med skydd- och säkerhetsfrågor är inte för vem som helst. Hur vi jobbar, var arbetet utförs liksom vem eller vad som ska skyddas varierar. De ingenjörsmässiga utmaningarna är stora och projekten är många gånger hårt säkerhetsklassade med starka krav på sekretess. Att jobba inom Skydd & Säkerhet innebär ett stort ansvar. För det arbete vi gör bidrar till att vårt samhälle kan få förbli hållbart, starkt, demokratiskt och öppet.

Vi erbjuder ett viktigt och spännande arbete i utvecklande projekt. Du kommer även få härliga kollegor som stöttar varandra i arbetets utmaning och firar framgång, sammanhållningen på kontoret i Eskilstuna är härlig, öppen och hjärtlig. 

Din framtida roll

Som Teknikansvarig Mark kommer du att vara ansvarig i olika typer av anläggningsprojekt med inriktning på mark och vägar. Du ansvarar för planering, ekonomi, framdrift och styrning inom uppdraget. Dina kunder är såväl myndigheter som kommuner och privata aktörer i både stora och små projekt. Du kommer ansvara för att säkerställa att kundens och övriga intressenters mål och krav uppfylls i den produkt som ska levereras. Du har gärna god förståelse av 3D-projektering och har gärna intresse mot effektivisering. Du kommer även jobba med intern och extern granskning.  Din tjänst innebär nationella samarbeten och resor över hela riket.

Vem är du?

Som person är du engagerad, nyfiken och en van problemlösare. Du tar ansvar för dina uppgifter.  Rollen som teknikansvarig är en ledande roll som kräver god social förmåga med externa och interna kontakter.

Följande egenskaper är viktiga:

  • Lätt för att ta initiativ
  • Affärsdriven, engagerad och nyfiken
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta i team
  • Strukturerad, är organiserad, van att prioritera rätt frågor för projektets framdrift

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som,

  • Har minst 6 års erfarenhet och en bakgrund som teknikansvarig eller projektör inom mark/anläggning.
  • Har erfarenhet av projektering med upprättande av ritningar och AMA-beskrivningar i byggprocessens olika skeden.
  • Erfarenhet av Novapoint, AutoCad Civil och Bentley Openroads är meriterande.
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen, alternativt tekniskt gymnasium med motsvarande erfarenhet.
  • Vill bidra i en region med höga mål kring effektivitet och kvalitet.

För att kunna arbeta inom vår versamhet behöver du kunna genomgå en säkerhetsprövning utan anmärkning, du behöver också kunna arbeta från vårt kontor i Eskilstuna fem dagar i veckan när du arbetar i stängda projekt. Vissa projekt erbjuder möjlighet till hemarbete i samråd med närmsta chef. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan och är du intressant kontaktar vi dig. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta:

Hanna Fagerström, TA-partner, hanna.fagerstrom@sweco.se, 0730256025

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.