0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-11

Verksamhetsområde

Järnväg

Region

Skåne län

Teknikansvarig och ledande projektör inom kontaktledning

Har du förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter? Vill du vara med och utveckla tekniken i samarbete med våra utländska kollegor? Swecos järnvägskonsulter söker nu dig som har erfarenhet som teknikansvarig och ledande projektör inom kontaktledning.

Varför jobba hos oss?
Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom järnväg, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Din framtida roll
Som kontaktledningskonsult på Sweco arbetar du med uppdrag omfattande utredning, projektering, granskning, byggplatsuppföljning och besiktning.

Du kommer ha en ledande roll inom ditt teknikområde och utveckla nätverk och samarbete med våra kollegor såväl inom som utanför Sverige. Du kommer jobba kundnära och förväntas utveckla kundrelationer. Du medverkar i affärsarbetet i kontakter med kund och vid framtagning av kalkyler och anbud.Du kommer även att ansvara för budget, tidplan och följa upp arbeten inom det egna teknikområdet. 

Dina erfarenheter
Du är högskoleingenjör med järnvägsinriktning eller motsvarande med 5-10 års erfarenhet av projektering och teknikansvar inom kontaktledning. Det är mycket meriterande med erfarenhet av kontaktledningsprojektering i Danmark och erfarenhet av att leda arbeten inom kontaktledning med medarbetare från andra länder.

Du har:

· Erfarenhet att leda projektörer i uppdrag

· Erfarenhet av CAD-utveckling i 2D / 3D med Microstation

· Goda språkkunskaper i engelska

· Ett etablerat kontaktnät inom järnvägsbranschen

Vi söker dig som är en engagerad, nyfiken person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du är en god kommunikatör och trivs i dialogen med kunder, men är även en person som andra har lätt att få gehör av och som kan inspirera sina kollegor.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Är du nyfiken på rollen, tveka inte och kontakta oss så berättar vi mer. 

Välkommen med din ansökan!