0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2022-01-31

Verksamhetsområde

Installation

Region

Östergötlands län

Uppdragsledare inom VVS-projektering till Linköping

Vill du hjälpa våra kunder med energidesign för att uppnå bra inomhusklimat med energieffektiva och hållbara system? Är du intresserad av att arbeta i projektens alla faser från tidiga skeden med förstudier och analyser till beräkningar och detaljprojektering? Swecos installationskonsulter söker nu dig som är uppdragsledare inom VVS.

Varför jobba hos oss?

I våra VVS-grupper får du jobba med tillsammans med mycket kompetenta specialister, uppdragsledare och konstruktörer som tillsammans jobbar tätt med våra kunder. Vi är ca 25 VVS-kollegor i Östergötland varav drygt 15 st är stationerade vid vårt kontor i Linköping. 

Hos oss får du arbeta i spännande och utvecklande projekt av olika storlek. Grupperna i Östergötland har en bred kompetens inom sjukhus, kontor, bostäder m.m. Vi har förmånen att arbeta tillsammans med andra projekteringsdiscipliner inom kontoret vilket ger korta och snabba beslutsvägar och ett härligt driv i projekten. Vi erbjuder en arbetsplats i centrala Linköping.

Möjligheterna till vidareutveckling på Sweco är stora och beroende på din bakgrund ser vi gärna en utveckling mot tjänster som uppdragsledare alternativt teknisk specialist. Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din kommande roll

Som uppdragsledare med VVS-kompetens inom Sweco är du den som:

  • arbetar med projektering, utredningar och förstudier
  • har det delegerade ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalitet i projekten.
  • deltar i arbetet med allt från tidiga kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande samt besiktning
    och uppföljning i förvaltningsskedet.
  • ansvarar för att utveckla kundrelationer. och sälja in egna uppdrag. 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • en högskole- eller universitetsexamen som VVS- eller energiingenjör eller annan relevant teknisk utbildning
  • tidigare erfarenhet från minst 5 års arbete med VVS, leda projektering, utredningar eller arbete med byggledning inom VVS.
  • goda kunskaper inom MagiCAD för Revit eller AutoCad och Office-paketet
  • goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Sweco erbjuder

Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med 17 500 medarbetare över
hela världen. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer
rankar sin drömarbetsgivare.
Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar
verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och
personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den
organisation du vill tillhöra och verkar i.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontaktperson

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Gruppchef Torbjörn Evertsson, 076-805 27 45

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap