0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20220228

Verksamhetsområde

Anläggning

Region

Stockholms län

Uppdragsledare väg, gata och mark till region Mälardalen

Region Mälardalen söker erfarna uppdragsledare med inriktning mot anläggning. Är du personen som är noggrann, driven och har lätt för att ta dig an nya utmaningar? Är du personen som gärna jobbar digitalt och ser det som en självklarhet att arbeta effektivt? Ta då chansen att bli Swecos nästa uppdragsledare och arbeta tillsammans med projektörer, teknikansvariga, samordnare och andra teknikintresserade.

Vi söker uppdragsledare till hela region Mälardalen. Vi är flertalet grupper som är spridda på flera orter exempelvis Stockholm, Linköping, Norrköping, Nyköping, Uppsala, Västerås och Örebro. Vi arbetar till stor del digitalt via Teams, både i projekt och som region.

Vi letar dig med rätt kunskap och inställning!

Varför jobba hos oss?

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

I rollen som uppdragsledare erbjuds du möjlighet att vidareutveckla dig i din roll. Samtidigt kommer du få möjligheten till att bidra till regionens affärer och vara med att påverka våra uppdrag och arbetsmetoder. Du kommer även vara den som stöttar kollegor och projekt med just din expertis.

Sweco erbjuder arbete i en stimulerande miljö att trivas och utvecklas i. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för våra projekt och gärna skapar smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

På våra kontor sitter du tillsammans med spetskompetenser inom många skilda discipliner i en miljö som främjar samarbete och social samvaro. Både projekt och gruppaktiviteter sker digitalt i stor utsträckning, men vi lägger även stor vikt i att ses på kontoren.

Din framtida roll

Som uppdragsledare kommer du arbeta som ledare av projektörer och projekteringssamordnare med inriktning på vägar, gator och mark. Du ansvarar för planering, ekonomi, framdrift och styrning inom uppdraget. Dina kunder är såväl Trafikverket som kommuner och privata aktörer i både stora och små projekt. Din tjänst innebär både nationella och internationella samarbeten.

Du har gärna god förståelse av CAD-verksamheten och har gärna intresse mot effektivisering. Du behöver inte vara den som utvecklar, men du stödjer andra i arbetet kring effektivisering och automatisering, både för uppdragen och teknikområdet.

Vem är du?

Som person är du engagerad, nyfiken och en van problemlösare. Du tar ansvar för dina uppgifter och trivs med att arbeta i en ledande roll som kräver god social förmåga med externa och interna kontakter.

Följande egenskaper är viktiga: 

 • Lösningsorienterad
 • Affärsdriven, engagerad och nyfiken
 • Kommunikativ och bra på att samarbeta
 • Strukturerad, är organiserad, van att prioritera rätt frågor för projektets framdrift
 • Lagspelare

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

Du får gärna ha ett intresse för:

 • Erfarenhetsåterföring
 • Effektivisering

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av uppdragsledning, men vill gå till en region med höga mål kring effektivitet och kvalitet.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

 • Har minst 5 (fem) års erfarenhet och en bakgrund som uppdragsledare inom anläggning.
 • Har erfarenhet av att leda små, medelstora alternativt stora projekt.
 • Som vill ta ett stort ansvar inom regionen där du får vara med och driva din grupps arbete och våra projekt.
 • Tidigare arbetat med och gillar att driva anbud
 • Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen och vi ser att du är en nyfiken person som vill vara med och påverka branschen.

Stor vikt sätts på din förmåga att skapa nya affärer samt utveckla befintliga. 

Du har god förståelse i arbetsuppgifter som kretsar kring:

 • 2D-projektering
 • 3D-projektering
 • BIM i projekten
 • Säkerställa arbetsflöden till leveranser
 • Arbeta med integrerad projektering
 • Kund och affär

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Regionchef Joachim Ahnsjö, 0725095163, Joachim.Ahnsjo@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Copy link
Powered by Social Snap