0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-11-30

Verksamhetsområde

Installation

Region

Örebro län

Uppdragsledare VVS & Energi till Örebro

Brinner du för att utveckla kundrelationer och sprida kunskap? Vill du ha en roll med stort eget ansvar där du får chans att visa ledarskap och kunna påverka?
Gillar du möjligheten att vara med och skapa framtidens tekniska lösningar inom VVS och Energi?

Då kan du vara den vi söker som uppdragsledare inom VVS och Energi till Örebro!

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner.

Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Din framtida roll:

I din roll kommer du att arbeta som uppdragsledare inom VVS och energi där du kommer att leda och samordna uppdragen med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Rollen innebär även att driva kunskapsutvecklingen framåt internt och med stort engagemang fungera som mentor till företagets medarbetare.

Ledarskapet:

Jag är engagerad i mitt ledarskap för att jag tror på människors förmåga att utvecklas. Jag ser, lyssnar och bekräfta sina medarbetare. Jag tror på ett coachande ledarskap, ett ledarskap som bygger på förtroende och tillit. Medarbetare som får ett förtroende känner sig mer motiverade och presterar bättre. Bästa resultaten får vi när vi använder allas kompetenser och samarbetar, därför är det viktigt att vi hjälps åt i gruppen och ställer upp för varandra.
Johan Norbäck, Gruppchef

Dina erfarenheter:

För att passa som uppdragsledare hos oss tror vi att du:

  • har relevant teknisk utbildning och har arbetat minst 5-10 år med VVS, t ex med att projektera, leda projektering, utredning eller arbeta med byggledning inom VVS.
  • gärna har ett brett kontaktnät i och kring Örebro/Bergslagen med bra relationer till kunder och andra samarbetspartners.
  • har goda kunskaper inom MagiCAD och Office-paketet. Meriterande är även om du besitter kunskaper inom programvaror såsom Revit, IDA ICE och kalkylprogram. Kunskaper inom BIM är också meriterande.
  • har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.

Vem är du?

Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att ta beslut och att prioritera. Du tycker om att samarbeta och du vill vara med och agera mentor/stöd åt yngre kollegor.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Ansökan:

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Gruppchef Johan Norbäck, 070- 372 14 48, johan.norback@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med oss?

Då ser vi fram emot din ansökan!

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.