0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240114

Verksamhetsområde

Vatten & VA

Län

Västra Götalands län

Vill du jobba med VA-utredning och hydraulisk modellering i Göteborg?

Vi söker nu fler kollegor inom VA-utredning och hydraulisk modellering av ledningsnät till vårt kontor i Göteborg. I vår mångsidiga grupp jobbar vi också med ledningsprojektering, miljöstrategiskt arbete och dagvattenutredningar, så om du vill jobba med flera områden är det en möjlighet!

Varför jobba hos oss?

På Sweco blir du del av en fantastisk grupp med kompetenta och nyfikna människor som tar stort ansvar för sitt arbete och som gillar att samarbeta och hjälpa varandra. Sweco erbjuder dig stora möjligheter att påverka både din egen och gruppens utveckling.

I vår region är vi närmare 100 konsulter som arbetar med vatten och VA-frågor, så här blir du del av ett stort nätverk där vi stöttar och lär av varandra. Gruppen VA-system i Göteborg består av 10 personer med stort driv och vilja att ta ansvar. Som en del av Sweco kommer du att tillhöra ett kompetensområde med över 1000 kollegor specialiserade på vatten- och miljöfrågor.

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du har möjlighet att forma dina arbetsdagar i stor utsträckning med ansvar, frihet och stöd från dina kollegor. Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet, och vi tror att nyckeln till detta ligger i teamarbete.

Din framtida roll

I rollen som konsult hos oss blir du en viktig del i vår grupp och i våra uppdrag. I dagsläget erbjuder vi våra kunder tjänster bland annat inom hydraulisk modellering, utredning och projektering inom Vatten- och VA-området. Vi jobbar ofta i tidiga i skeden där vi utreder förutsättningarna för framtida investeringar hos beställaren. Gruppen driver också utvecklingsprojekt och projekt inom miljöområdet. Vi samarbetar ofta med andra teknikgrenar som gata/väg, landskap och geoteknik.

Ledarskapet

Varför jobba med mig?

”Jag vill att vi ska stötta varandra, ha roligt och leverera resultat som överträffar våra beställares förväntningar.”
Gruppchef Jonas Hed.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom vatten, samhällsbyggnad eller motsvarande.
  • Har erfarenhet från att ha arbetat med VA-utredning och hydraulisk modellering av ledningssystem i Mike Urban eller liknande verktyg.
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

 Meriterande:

  • Erfarenhet av rollen som uppdragsledare eller projektledare inom VA.
  • Erfarenhet av GIS och CAD.

Vem är du?

Som person är du självständig, initiativtagande och tar ansvar. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter ser vi gärna att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och erfarenhet ser vi som en självklarhet för denna roll.

Ansökan

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökanden efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra med om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Jonas Hed på jonas.hed@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.