0 av 0 för ""

Maria Barikan

BIM-projektledare
Uppsala

Jag växte upp i ett mångkulturellt område i Uppsala och har alltid älskat att resa. Jag tror att det är därför jag tycker om att se på saker ur flera perspektiv. Det, i kombination med mitt intresse för ny teknik och digitala lösningar ledde mig till jobbet som projektledare inom BIM och digitalisering.

Jag har snart arbetat i ett år på Sweco, bland annat med digital projekthantering för Trafikverket. Som projektledare inom BIM och digitalisering hanterar jag programvara för smartare projektering, planering och genomförande av byggprojekt. Under det här året har jag lärt mig jättemycket eftersom jag fått chansen att arbeta tillsammans med erfarna kollegor. Att vi är flera personer som arbetar med samma sak gör att vi lär oss mycket av varandra och utvecklas tillsammans. Det är därför vi kan ligga i framkant när det kommer till BIM och andra digitala lösningar. Dessutom har jag fått möjlighet att gå kurser och utbildningar som jag haft väldigt stor nytta av i mitt arbete och fått mig att växa inom min roll.

Att vi är flera personer som arbetar med samma sak gör att vi lär oss mycket av varandra och utvecklas tillsammans. Det är därför vi kan ligga i framkant när det kommer till BIM och andra digitala lösningar.

Trots företagets storlek så är den familjära företagskulturen något som märks. Här är miljön väldigt tillåtande och man kan sticka ut från normen, men ändå känna att man passar in. Det är ett företag som verkligen satsar på sina medarbetare och det märks inte minst på att vi ofta har väldigt roliga och generösa AW:s. Ett annat stort plus är att Sweco verkligen värdesätter balansen mellan arbetsliv och privatliv. Det ger mig utrymme att åka på längre resor som ger inspiration och bidrar till ett breddat perspektiv i min yrkesroll.

  • Trots företagets storlek så är den familjära företagskulturen något som märks. Här är miljön väldigt tillåtande och man kan sticka ut från normen, men ändå känna att man passar in.

     

    – Maria Barikan

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.