0 av 0 för ""

Vår rekryteringsprocess

Vad roligt att du är nyfiken på hur det går till att bli en del av Sweco! Vi är måna om att vår rekryteringsprocess ska vara en positiv upplevelse för dig som kandidat. Rekryteringsprocessen består av olika delar, där du som kandidat ständigt står i centrum. Vi berättar lite kortfattat om varje del nedan.

Din ansökan

När vi tagit emot din ansökan stämmer vi av hur väl din profil matchar kravprofilen vi söker. I kravprofilen har vi fastställt vilken erfarenhet och kompetens rollen kräver, men även vilka personliga egenskaper som är viktiga och stämmer överens med vår kultur.

Intervjuer

Vi genomför en till tre intervjuer där utvalda kandidater får träffa en representant från Sweco. Under dessa möten berättar vi om Sweco, jobbet du sökt och var vi är på väg. Framförallt kommer vi att fokusera på dig, din utveckling och din framtida potential. För vissa jobb genomför vi tester som en del av urvalsprocessen. Självklart får du mer information om detta om det blir aktuellt i ditt fall.

Referenser

Vi tar oftast två referenser där en av dessa gärna får vara en person i en arbetsledande ställning.

Återkoppling

På Sweco hanterar vi ansökningarna och kallar till intervjuer löpande. Återkoppling till de kandidater som inte gått vidare sker så snart det är möjligt. Sista ansökningsdag finner du i annonsen. Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan. Rekryterande chef/rekryteraren kommer att återkoppla löpande under processens gång. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor till oss under resans gång. Kontaktuppgifter till den person som bäst kan svara på dina frågor finns alltid i annonsen.