0 av 0 för ""

Karriärmöjligheter som student

Redan som student kan du påbörja din karriär på Sweco, du kan genom studentevent skapa kontakter inför framtiden som kan leda till både exjobb och en anställning efter studierna. Att attrahera, utveckla och behålla de främsta talangerna är avgörande för Swecos långsiktiga framgång. Som ung medarbetare på Sweco kommer du att få möjlighet att använda alla dina styrkor och att utveckla dem tillsammans med kollegor och kunder.

Studenteventet “Quiza med Sweco” – se det i efterhand!

Just nu får vi hitta nya sätt att träffas! Den 30 september, 2020, livesände vi ett digitalt event med hållbarhetstema riktat mot studenter. Under eventet hade vi en paneldiskussion där våra medarbetare berättade om konsultrollen och hur de jobbar med hållbarhet. Missade du eventet? Här kan du se det i efterhand!

Glöm inte att signa upp till vårt nyhetsbrev för studenter nedan (Sweco talent community), för att inte missa nästa chans att träffa oss!

Person antecknar vid ett skrivbord

Exjobb, praktik…

Vi värderar och tar tillvara på de färska kunskaper du som nyutbildad kan bidra med.

Blond kvinna i samtal med en annan kvinna med folk runt omkring

Shape our tomorrow

På Sweco formar vi framtiden tillsammans med våra kunder. Samtidigt formar vi vår egen framtid på en arbetsplats präglad av engagemang, expertis och nyfikenhet. Läs vår studentbroschyr!

leende kvinna som sätter upp post its på glasvägg

Sweco talent community

Vill du veta när vi arrangerar studentevent eller få generella tips riktade till dig som student? Registrera dig på Sweco talent community så får du mejl från oss en gång i kvartalet.

Personer i en monter på en mässa

Vanliga frågor som student eller nyexaminerad

Hur ser Sweco på hållbarhet?

Vi arbetar med att planera och designa framtidens städer och samhällen och de måste vara hållbara. Hållbarhet är en del av allt vi gör och levererar.

Hur många studenter anställer ni varje år?

Sweco växer hela tiden och vi rekryterar kontinuerligt. Som student kan du komma in på flera sätt, genom praktik är ett sätt, att göra sitt examensarbete hos oss ett annat. Årligen anställer vi mer än hundra nyexaminerade på Sweco.

Hur ser utvecklingsvägarna ut på Sweco?

Eftersom vårt arbete handlar om att möta morgondagens utmaningar måste vi alltid ligga steget före. Det är därför en kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är avgörande både för individen och för Sweco fortsatt framgång. Så oavsett om du är nyexaminerad eller en erfaren konsult ger vi dig stora möjligheter att utveckla din kompetens, framförallt i våra uppdrag med också i samarbete med kollegorna. Våra vanligaste karriärvägar är linjechef, specialist och uppdragsledare.

Var finns Sweco?

Sweco har 17 500 anställda globalt, med cirka 6000 av dem i Sverige. För att kunna vara nära våra kunder och bidra med lokal kompetens finns vi på cirka 50 orter i Sverige.