Möjligheter som student

Att attrahera, utveckla och behålla de främsta talangerna är avgörande för Swecos långsiktiga framgång. Våra medarbetare går till arbetet varje dag, och var och en bidrar på sitt sätt med att forma morgondagens städer och samhällen. Som ung medarbetare på Sweco kommer du att få möjlighet att använda alla dina styrkor och att utveckla dem.

Studenteventet "Quiza med Sweco" - se det i efterhand!

Just nu får vi hitta nya sätt att träffas! Den 30 september, 2020, livesände vi ett digitalt event med hållbarhetstema riktat mot studenter. Under eventet hade vi en paneldiskussion där våra medarbetare berättade om konsultrollen och hur de jobbar med hållbarhet. Missade du eventet? Här kan du se det i efterhand!

Glöm inte att signa upp till vårt nyhetsbrev för studenter nedan (Sweco talent community), för att inte missa nästa chans att träffa oss!

Läs svar på frågor som skickades in under eventet!
/siteassets/karriar/quiza-med-sweco/200831_sweco_lunchevent_steg2_570x380.jpg
 • SWECO TALENT COMMUNITY 

  Vill du hålla dig uppdaterad när Sweco besöker din skola eller när intressanta tips dyker upp riktat till dig som student? Registrera dig på Sweco talent community så får du mailutskick ungefär en gång i kvartalet med info från oss om när vi besöker arbetsmarknadsdagar eller arrangerar event relevanta för dig! 

 • KARRIÄR PÅ SWECO – SHAPE OUR TOMORROW

  På Sweco formar vi framtiden tillsammans med våra kunder. Här skapas bättre boenden, smartare sätt att resa, grönare städer och mer hållbara samhällen. Samtidigt formar vi vår egen framtid på en arbetsplats präglad av engagemang, expertis och nyfikenhet. 

  Läs gärna igenom vår broschyr för mer information. 

 • UTVECKLING

  På Sweco är din utveckling viktig. Det är något vi lägger stort fokus på och ser som en del i ditt arbete som konsult och något som alla får möjlighet till.  

EXJOBB, PRAKTIK, TALANGPROGRAM, TRAINEE OCH SOMMARJOBB. Vi värderar och tar tillvara på de färska kunskaper du som nyutbildad kan bidra med.

Vanliga frågor

 • Hur ser Sweco på hållbarhet?
 • Var finns Sweco?
 • Hur ser utvecklingsvägarna ut på Sweco?
 • Hur ser Sweco på mångfald?
 • Hur hanterar vi ansökningar i linje med GDPR?
 • Hur många studenter anställer ni varje år?