0 av 0 för ""

KTH, Chalmers och LTU fick testa framtidens mat när Quiza med Sweco kom på besök

För tredje året i rad arrangerade vi Quiza med Sweco, i år i fysisk form.  Vi besökte Chalmers, KTH och LTU under hösten.

I år fortsatte vi på mat- och hållbarhetstemat och utmanade studenterna att både testa framtidens mat och quiza tillsammans med oss. Våra konsulter från olika discipliner fanns på plats för att prata om hur en dag som konsult ser ut hos oss, svara på frågor och öppna dörren för Sweco som framtida arbetsgivare.

Se ”Quiza med Sweco 2.0” i efterhand!

Den 7 oktober, 2021, livesände vi ett digitalt event med hållbarhetstema riktat mot studenter, en favorit i repris sedan 2020! Hållbarhetskoordinatorn Amanda Borneke var programledare och vår panel bestod av David Jirout, Helena Helgegren och Vania Khairallah som berättade om konsultrollen och hur de jobbar med hållbarhet i sin vardag. Vi gästades även av Filip Lundin från Sopköket som gav oss smarta tips i köket för att minska matsvinn. Utöver priserna som delades ut till vinnarna av quizet fick deltagarna under sändningen, och ni som nu hittat hit, även  ta del av Sopkökets guide (ENG): Quick Guide to joyful cooking and less food waste at home by Sopköket (pdf) – låt oss minska matsvinnet tillsammans!